2024/03/28
۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
طرز تهیه ژله تخم مرغی به‌عنوان دسر لاکچری

طرز تهیه ژله تخم مرغی به‌عنوان دسر لاکچری

درست کردن ژله تخم مرغی اصلا کار سختی نیست و با کمی ذوق و سلیقه می توانید یک دسر فوق العاده برای مهمانان خود تدارک ببینید.

دوات آنلاین-ژله تخم مرغی یکی از خاص‌ترین دسرها است که می‌تواند میز شما را بسیار زیبا و اسباب پذیرایی لاکچری از مهمانان‌تان را فراهم کند. با طرز تهیه این نوع ژله آشنا شوید:

 

مواد لازم برای تهیه ژله تخم مرغی

رنگ غذا به رنگ های دلخواه

ژله آلوئه ورا

پودر ژلاتین

شیر

شکر

وانیل

ژله تخم مرغی را چطور درست می کنند

ژله تخم مرغی را چطور درست کنیم

برای تهیه ژله تخم مرغی می توانید هم از پوسته تخم مرغ و هم از قالب های تخم مرغ شکل استفاده کنید. برای تهیه ژله با پوست تخم مرغ ابتدا دو طرف پوست تخم مرغ را سوراخ کنید یک طرف سوراخ ریزتر باشد. از سوراخ ریز فوت کنید تا داخل تخم مرغ از سوراخ بزرگتر خارج شود.

 

بیشتر بخوانید: فوت و فن های تهیه ژله برای مهمانی

 

بعد از خارج شدن پوست تخم مرغ را بشویید و اجازه بدهید خشک شود

 

برای ژله سفید یه قاشق مرباخوری سرپر پودر ژلاتین را با نصف استکان آب مخلوط و کنار بگذارید. دو پیمانه شیر را با دو سوم پیمانه شکر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا شکر حل و شیر کمی داغ شود بعد مخلوط ژلاتین و نوک قاشق وانیل را اضافه و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. سپس کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

 

سوراخ یک طرف پوست تخم مرغ را با چسب بچسبانید از طرف دیگر ژله را داخل آن بریزید یا قالب تخم مرغی با با روغن مایع چرب کنید بعد ژله را با سرنگ یا قطره چکان داخل قالبتان تزریق کنید و بگذارید داخل بخچال تا سفت شود. برای ثابت ماندن تخم مرغ ها از شانه تخم مرغ استفاده کنید.

 

ببینید: طرز تهیه پاناکوتای سه رنگ

 

برای لایه های رنگی یک بسته ژله آلوئه ورا را با یک و نیم پیمانه آب جوش خوب مخلوط کنید تا شفاف شود بعد به چند قسمت تقسیم کنید، هر قسمت را به وسیله خلال دندان با رنگ خوراکی مخلوط کنید و بگذارید خنک شود تعداد رنگ ها و نو رنگ ها به سلیقه خودتان بستگی دارد من پنج رنگ داشتم و ژله را پنج قسمت کردم.

 

بعد از گذشت 10 دقیقه از ریختن ژله لایه بعدی را بریزید اگر داخل یخچال زیاد بگذارید لایه ها به هم نمی چسبند و اگر هم کم داخل یخچال بماند خودش را نمی گیرد و لایه ها با هم ترکیب می شوند.

 

هنگامی که قالب پر شد هفت ساعت یا یک شب داخل یخچال بگذارید تا کامل خشک شود. برای جدا کردن آن لحظه ای داخل آب گرم قرار بدهید و به راحتی پوست تخم مرغ را بگیرید.

 

منبع: بیتوته

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.