آشپزی/ طرز تهیه سالاد خیار اندونزی
چیزی که به اسم سالاد اندونزی در ایران معروف است فقط یک نوع از سالادی است که در این کشورسرو میشود. سالاد خیار خاص این کشور نیز از جمله سالادهایی است که میان ایرانیان طرفدار زیادی دارد.
دوات آنلاین-اندونزی در گردشگری غذایی بسیار موفق و متنوع است به همین جهت است افرادی که به این کشور سفر میکنند قطعا خاطرهای از سالادهای خاص آن دارند.
سولماز خیاطی ، متخصص تشریفات به دوات آنلاین میگوید:
چیزی که به اسم سالاد اندونزی در ایران معروف است فقط یک نوع از سالادی است که در این کشورسرو میشود. سالاد خیار خاص این کشور نیز از جمله سالادهایی است که میان ایرانیان طرفدار زیادی دارد.
برای تهیه این سالاد به چنین موادی نیاز دارید: خیار پوست کنده و قطعه قطعه دو عدد، پیاز قرمز کمی درشت تر خرد شده نصف عدد، گشنیز تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری، پیازچه ریز شده، یک فنجان، سرکه سفید3 قاشق غذاخوری، شکر دو قاشق چایخوری، فلفل قرمز خرد شده به میزان دلخواه، نمک دریا و فلفل سیاه به میزان کافی.
خیار، پیاز قرمز و گشنیزهای خرد شده را در یک ظرف مخلوط کنید.
سپس سرکه سفید، شکر، فلفل قرمز خرد شده به همراه دانه های فلفل، و نمک و فلفل سیاه را اضافه و به آرامی مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شود.
سرکه سفید تندی خاصی دارد به همین دلیل هم به آن شکر اضافه میشود. اگر از این ترکیب خوشتان نمیآید میتوانید از سرکه بالزامیک که به خودی خود کمی شیرین است استفاده و شکر و سرکه سفید را حذف کنید.
روی آن را پوشانده و در یخچال به مدت حداقل 30 دقیقه قبل از مصرف قرار دهید.
این سالاد خاص و دوست داشتنی را میتوانید به عنوان پیش غذا استفاده کنید. اگر قصد دارید به عنوان عصرانه یا میان وعده استفاده کنید میتواند به آن پنیر پارمیزان هم اضافه کنید.
12jav.net