2024/04/20
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
طرز تهیه انارپلوی شیرازی

طرز تهیه انارپلوی شیرازی

انارپلوی شیرازی یک غذای محلی و البته خاص است که در فصل انار بسیار مورد توجه شیرازها قرار دارد.

دوات آنلاین-انارپلوی شیرازی غذای خاص زمستان است که طعم زمستانی آن لحظات خاصی را به وجود می‌آورد.

 

سولماز خیاطی متخصص تشریفات درباره این غذای محلی به دوات آنلاین می‌گوید:

 

انارپلوی شیرازی یک غذای محلی و البته خاص است که در فصل انار بسیار مورد توجه شیرازها قرار دارد. این غذای عالی یک غذای اصلی محسوب می‌شود و توصیه می‌کنم اگر برای مهمانی آن را آماده می‌کنید غذای دیگری کنار آن نگذارید و در عوض پیش‌غذاها را پربار کنید.

 

دستور پخت انار پلو چگونه است

برای تهیه انارپلوی شیرازی برای چهار نفر ابتدا نصف سینه مرغ را با زردچوبه ، سیر و پیاز بپزید تا برای درست کردن غذا آماده شود.

 

سپس برنج را بشویید و بعد از چند ساعت آن را آبکش کنید.

انار پلوی شیرازی را چطور درست کنیم

در یک تابه مقداری روغن بریزید  و و قتی داغ شد پیاز را به همراه انار دانه شده و خلال پسته داخل آن بریزید و با هم تفت دهید تا آب میان بافتی انار و پیاز حفظ شود و روغن پسته که عطر شگفت انگیزی دارد به خورد پیاز و انار برود.

 

حین تفت دادن مقداری از زعفران دم کرده را هم به مواد اضافه کنید .

 

بعد از آن مرغ پخته و ریش ریش شده را اضافه کنید و هم بزنید. در حین تفت دادن کمی نمک و فلفل را هم اضافه کنید.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل خورشت خلال کرمانشاهی

 

وقتی مواد کاملا تفت داده شد اجاق را خاموش و گشنیز خرد شده را اضافه کنید،

 

اگر گشنیز را روی اجاق روشن قرار دهید رنگ آن تغییر می‌کند البته این قانون در خصوص همه سبزی‌ها وجود دارد اگر می‌خواهید رنگ سبزی را حفظ کنید آن را زمانی به مواد اضافه کنید که مواد هنوز داغ است و حرارت دارد اما اجاق خاموش است.

 

روش آماده کردن پلو

 حالا نوبت آماده کردن پلو است. در کف ظرف مورد نظر کمی روغن ، زعفران و آب بریزید.

 

سپس روی کف قابلمه مقداری از برنج آبکش شده بریزید و رویش را صاف کنید و بعد مایع آماده شده از انار و مرغ را روی آن قرار دهید. به صورت لابه لا این کار را تکرار کنید،

 

 تا مرحله آخر این لایه ها را ادامه دهید و روی آن مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید  و در قابلمه را ببندید و غذا را دم بگذارید

 

وقتی غذا آماده شد و قصد سرو کردن آن را داشتید می‌توانید با انار دانه شده و کمی خلال پسته آن را تزئین کنید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.