• ۱۳۹۷ دوشنبه ۱ بهمن
  • اِلأِثنين ١٤ جمادي الاولي ١٤٤٠
  • Monday 21 Jan 2019
خشکشویی آنلاین بخار

عکس روز

آخرین خبرها

بیوگرافی کامال علیرضا کمالی نژاد بازیگر نقش احسان در سریال لحظه گرگ و میش
بیوگرافی کامل رهاخدایاری بازیگر نقش طاهره در سریال لحظه گرگ و میش
ساعت پخش و تکرار سریال لحظه گرگ و میش+ نقش بازیگران
بیوگرافی کامل پاشا رستمی بازیگر نقش حامد در سریال لحظه گرگ و میش
ترک اعتیاد/ گفت‌و‌گو با مردی که بعد از 11 سال اعتیاد درمان شد
داستان‌های شاهنامه/ توطپه برای کشتن مهبود، وزیر معتمد انوشیروان
شناخت شخصیت افراد از روی فرم صورت
نقد فیلم قانون مورفی ساخته رامبد جوان ؛ فیلمسازی‌ از روی‌ شکم‌ سیری
بازیگرانی با نقش‌های تکراری اما جذاب
قلعه بابک کجا است و تاریخچه آن چیست؟
پرفروش‌ترین فیلم‌های سینمایی سال 97
حکایت‌های مثنوی/ هنرنمایی نقاشان چینی و رومی در برابر یکدیگر
دلیل سکسکه و راه بند آوردن آن چیست؟
عاقبت عشق در نگاه اول چیست؟
هم‌نشینی‌سیاه زن‌بیوه‌بامردان غریبه
تجاوزراننده‌شیطان‌صفت‌به‌دختر کم‌ بینا
داستان پلیسی/ سایه مرگ
در باشگاه‌های دختران چه می‌گذرد
راز وحشت در لانه سیاه
جراحی لاغری بلای جان مادر عروس
بیوگرافی مهرنوش مسعودیان بازیگر سریال لحظه گرگ و میش
طرز تهیه ماکارونی سرخ با سویا
راهنمای کامل انتخاب بهترین رنگ برای اتاق‌های خانه
بازی سرنوشت/ گول تیپ و قیافه‌ام را خوردم
بیوگرافی کامل روزبه حصاری بازیگر سریال روشنایی روز تاریکی شب
امروز با حافظ/ برو این دام بر مرغی دگر نه
واکنش سلبریتی‌ها به برد ایران
بی‌آبرویی‌‌دختر‌توسط‌ پسر کینه‌ای
قتل‌مردی‌برای ازدواج‌با همسر او
داستان‌های شاهنامه/ ارجمندشدن بوذرجمهر نزد انوشیروان
دادگاه خانواده/ عاشق شوهرم هستم اما جدايي تنها راه است
بندر سیراف کجا است و تاریخچه آن چیست؟
با خاصیت‌های زعفران آشنا شوید
گفت‌وگو با مرد همسرکش: بهانه می‌گرفت که پول کم می‌دهم
فرق مرگ‌ مغزی با کما چیست؟
داستان زندگی کودکی که سرطان را شکست داد اما حالا به اوتیسم مبتلا است
زن دومم را برای نجات دخترم کشتم
رالی بازی زیرزمینی در قلب پایتخت
جدیدترین عکس‌ها از سلبریتی‌‌ها
دام ناپدری برای دختر16 ساله
داستان جنایی/عروس خون‌بس(12)
شوهرم با دوستم به من خیانت کرد
قتل فرزند1.5ساله به‌خاطر فقر
نزاع‌خونبار‌مسلحانه بر‌سر‌مهریه
عکس‌های تازه از سلبریتی‌ها در کنار همسران
امروز با حافظ/ ای پیک راستان خبر یار ما بگو
چگونه موهایمان را کراتینه کنیم؟
نوشیدن قهوه چه خاصیت‌هایی دارد؟
طرز تهیه سالاد بادام زمینی یا آراشید و نحوه سرو آن
بیوگرافی کامل شهریار ربانی بازیگر نقش سینا در سریال احضار
بیوگرافی الهه جعفری، بازیگر نقش گیسو در سریال احضار
گفت‌و‌گوی منتشر نشده از حسین محب اهری: هنگام بازی بیماری را فراموش می‌کنم
بیوگرافی کامل بهاران بنی احمدی بازیگر نقش فرشته در سریال تاریکی شب روشنایی روز
در آرایشگاه‌های لاکچری چه خبر است
10 توصیه کلیدی برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی
در یزد از کجاها دیدن کنیم؟
داستان‌های شاهنامه/ مرگ پسر انوشیروان به نام نوشزاد در جنگ با سپاه پدر
ترک اعتیاد/ هیچ وقت فکر نمی‌کردم معتاد شوم
دادگاه خانواده/ زندگی در جهنم خودساخته
معرفی 20 فیلم کمدی برتر سینمای ایران
ماجرای‌4 جنایت ‌در‌یک ‌شب
مرد ایده آل از نظر خانم‌ها کیست؟
مستاجران مشكوكی که خانه‌های مبله را فقط برای یك روز اجاره می‌کنند
آشنایی با همه خواص گیاه سنبل الطیب
فیلم/ حرف‌های تنها نجات یافته سانحه هوایی کرج
زنم را کشتم؛ دستگیرم کنید
قتل زن صیغه‌ای به‌خاطر خیانت
رابطه شیطانی زن مطلقه
داستان جنایی/عروس خون‌بس(11)
امروز با حافظ/ می‌فکن بر صف رندان نظری بهتر از این
کد خبر: 136842 | تاریخ : ۱۳۹۷/۱۰/۲۲ - 06:58
چه کار کنیم که میوه و سبزیجات خراب نشوند؟

چه کار کنیم که میوه و سبزیجات خراب نشوند؟

شما باید از سبزیجات مانند گلها نگهداری کنید. اول از همه یادتان باشد که پس از شستشو، حتما آنها را کاملا خشک کنید. سپس انتهای آنها را کوتاه کنید و آنها را مانند گل در گلدان آب قرار دهید.

دوات آنلاین-نمی‌دانم چرا هر چه میوه و سبزی می‌خرم خیلی زود خراب می شود. انواع روش‌ها را هم امتحان کرده و نتیجه نگرفته‌ام. حالا در زیر راه‌هایی پیشنهاد شده است که مانع خرابی زودهنگام میوه و سبزیجات می‌شود. قطعا به امتحان کردنش می‌ارزد. مخصوصا این‌که خیلی‌ها از این روش جواب گرفته‌اند.

 

خیار را از میوه های دیگر جدا کنید

بسیاری از میوه ها مانند گوجه فرنگی، موز و هندوانه گاز اتیلن تولید می کنند که نقش مهمی در رسیدن میوه ها دارد. خیار میوه ای ست که به این گاز حساس می باشد، از این رو شما باید آن را در جایی دور از میوه های دیگر نگه دارید. حتی اگر آنها را روی کانتر آشپزخانه آویزان نگه دارید، بهتر از این است که در کشوی یخچال با میوه های دیگر باشد. اگر می خواهید خیار را در مدت زمان بیشتری نگه دارید، حتی می توانید آنها را به مدت چند روز در فریزر قرار دهید.

 

سبزیجات را مانند گلها نگه دارید

شما باید از سبزیجات مانند گلها نگهداری کنید. اول از همه یادتان باشد که پس از شستشو، حتما آنها را کاملا خشک کنید. سپس انتهای آنها را کوتاه کنید و آنها را مانند گل در گلدان آب قرار دهید. اگر شما سبزیجات تان را به این شیوه در یخچال نگهدارید، مدت زمان بیشتری شاداب خواهند ماند. البته ریحون برخلاف دیگر سبزیجات، باید در دمای اتاق نگهداری شود. شما می توانید حتی آب داخل ظرف آنها را هر چند وقت یک بار عوض کنید. با این شیوه سبزیجات تا 2 هفته دوام خواهند آورد.

 

کدو را در کنار سیب و گلابی نگذارید

کدو سبز و کدو حلوایی طول عمر زیادی دارند اما نباید آنها را با سیب، گلابی و دیگر میوه های رسیده یک جا قرار دهیم زیرا موجب زردی و در نتیجه پوسیده شدن آنها می شود. کدو حلوایی و کدو سبز در دمای بین 50 تا 55 درجه فارنهایت، که پایین تر از دمای خانه اما نه به سردی یخچال است، دوام بیشتری دارند. با این روش، شما می توانید کدوهای بزرگ را تا 6 ماه و کدوهای کوچک تر را تا 3 ماه نگهدارید.

 

سبزیجات ریشه ای را در کیسه قرار دهید

سبزیجات ریشه ای مانند هویج، پیاز، کرفس، چغندر... خواص زیادی دارند، از این رو که مواد مغذی را از خاک جذب می کنند. شما باید آنها را در محیطی تاریک، سرد و مرطوب نگه دارید. شما حتی می توانید آنها را در کاغذ یا نایلون بپیچید تا طول عمر بیشتری داشته باشند. اگر آنها را در یخچال قرار دهید، آنها نرم شده و زودتر پوسیده می شوند.

 

توت را با نشویید

توت طرفداران زیادی دارد، بدی این میوه آن است که اگر در جای درستی قرار نگیرد، خیلی زود خراب می شود. برای این که بتوانید آنها را در مدت زمان بیشتری نگهداری کنید، چند قانون وجود دارد. اول این که آنها را تا قبل از مصرف نشویید زیرا رطوب موجب پوسیدگی آنها می شود. شما همچنین می توانید با شستشوی توت ها در یک لیوان سرکه و 3 فنجان آب، عمر آنها را تا چند روز بیشتر کنید. پس از شستن و قبل از این که آنها را در یخچال قرار دهید، از خشکی آنها اطمینان حاصل کنید. ظرفی که توت ها را در آن قرار می دهید نیز اهمیت زادی دارد. اگر سوراخی برای رد و بدل کردن هوا روی ظرف وجود ندارد، کمی در آن را باز بگذارید.

 

سیب و پرتقال را از هم جدا کنید

شاید این موضوع را تا به حال نشنیده باشید اما سیب و پرتقال هم باید در محلی جدا نگهداری شوند. میوه ها گازی به نام اتیلن تولید می کنند که نقش مهمی در رسیدن آنها دارد. از آنجا که این گاز می تواند موجب پوسیدگی دیگر میوه ها شود، بهتر است که میوه هایی چون سیب و پرتقال جدا نگهداری شوند. برای پرتقال، بهتر است که شما آنها را در کیسه ای توری قرار دهید تا هوا جریان داشته باشد. کیسه های پلاستیکی فرایند پوسیدگی آنها را شدت می بخشند.

 

موزها را از هم جدا کنید

بدی موز این است که همه آنها به طور همزمان می رسند اما برای این مورد هم راه حلی وجود دارد. بهتر است که ابتدا آنها را از هم جدا کنید. سپس برخی از موزها را روی کابینت بگذارید و باقی را در یخچال نگه دارید تا دیرتر برسند. شما حتی می توانید موزهای رسیده و کمی پلاسیده شده تان را برای درست کردن شیک استفاده کنید.

 

پیاز و سیب زمینی را یک جا نگذارید

اگر پیاز و سیب زمینی را در یک جا قرار دهید، پیازها موجب پلاسیدگی سیب زمینی ها می شوند. بهتر است که آنها را به طور جداگانه در سبدی رو باز و در محیطی سرد و تاریک قرار دهید. اگر آنها در معرض رطوبت قرار گیرند، نرم شده و زودتر خراب می شوند. بهترین همسایه برای پیاز، سیر است. آنها می توانند در کنار هم قرار گیرند، بدون این که آسیبی به هم برسانند.

 

گوجه فرنگی از یخچال بیزار است

گوجه فرنگی از یخچال بیزار است، شاید هم یخچال از گوجه فرنگی بیزار است، در هر صورت، اگر شما می خواهید که گوجه فرنگی هایتان عمر بیشتری داشته باشند، آنها را در محیط خانه، روی کانتر آشپزخانه، قرار دهید. گوجه فرنگی در یخچال بیشتر از 3 روز دوام نخواهد داشت.

 

منبع: bartarinha.ir

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.