• ۱۳۹۸ سه شنبه ۳ ارديبهشت
  • اِثَّلاثا ١٧ شعبان ١٤٤٠
  • Tuesday 23 Apr 2019

عکس روز

آخرین خبرها

قیمت دلار، یورو، سکه و طلا امروز سه‌شنبه 3 اردیبهشت
دلیل خر و پف چیست؟
گفت‌وگو با محمدکاظم تاتار، برنده 100 میلیون تومانی مسابقه برنده باش: گفتند پول را به‌زودی می‌دهند
جراحی افزایش قد چه تاثیرات و عوارضی دارد؟
4 روش عملی برای فراموش کردن خاطرات بد
مرگ مشکوک خانم دکتر در مطب
ازدواج عجیب دختری با مردی که حکم حبس ابد دارد
چه کار کنیم که برای همسرمان تکراری نشویم؟
هومن برق نورد ؛ از دنیای حرفه‌ای تا زندگی شخصی
چندش‌آورترین غذاهای جهان
پشت پرده اجاره روزانه خانه
سرنوشت باران شیخی ؛همچنان در هاله‌ای از ابهام
با جاذبه‌های گردشگری زاهدان آشنا شوید
نشانه‌های مهم پیش‌دیابت را جدی بگیرید
اسراری از زندگی خواهر و برادر‌های ترامپ
راز خواننده بدصدای رستوران برملا شد
ماجرای تلخ توزیع رایگان قرص روانگردان در مدرسه‌ای دخترانه در تهران
غزلی از دیوان شمس/ دزدیده چون جان می روی اندر میان جان من
فرارشوم ازخانه به‌خاطر عشق خیابانی
زنم وسواس داشت، کشتمش
خوش استایل‌ترین سلبریتی‌ها
روایت دقیق از پرونده اصغر قاتل
امروز با حافظ/ صوفی ار باده به اندازه خورد نوشش باد
شوهرم با دختران غریبه رابطه دارد
تجاوز6برادرشوهربه زن19ساله هندی
عکسی از شهربانو منصوریان در کنار شوهرش
دستور پخت و سرو خورش بامیه
فال روزانه و فال تولد سه شنبه 3 اسفند
نمونه‌هایی از زیباترین کیک‌های عروسی
بیوگرافی کامل دیپیکا پادوگونه ستاره بالیوود
کشف نوزاد یک روزه در صندوق عقب خودروی مسافرکشی
قیمت دلار، یورو، سکه و طلا امروز دوشنبه 2 اردیبهشت
چگونه به منجلاب سقوط کردم؟
طنز/ دردسر ملاقات با غول چراغ جادو
معرفی 10 فیلم برتر عاشقانه سینمای جهان
دلایل فراموش‌کاری چیست؟
زرشک چه خواصیت‌هایی دارد؟
عملیات ویژه برای انتقال قلب یک مادر از رشت به تهران
رودخانه نوعروس را با خود برد
پلنگ گرسنه نوزاد 9 ماهه را خورد
عاشق دختری شده‌ام که قصد دارد با صمیمی‌ترین دوستم ازدواج کند
فیلم بی‌نظیر سونوگرافی از دعوا دوقلوها در رحم مادر
چرا و چگونه به تنگ بستانک سفر کنیم؟
چگونه دوست واقعی خود را بشناسیم؟
علل و علائم ابتلا به کبد چرب
خوشبختی چگونه به دست می‌آید؟
نگاهی به فیلم متری شیش و نیم ؛ فیلمی که حتما باید دید
نقشه پلید برای اغفال زن مطلقه
اعتراف به همسرکشی در نیمه شب
تجاوز سیاه به خاطرطلب یک‌میلیونی
جنایت خیابانی با17 گلوله
افشای‌رازنوعروس2روز بعداز ازدواج
درآمد 750 میلیون تومانی محسن یگانه از کلیپ «بهت قول میدم»
امروز با حافظ/ شنیده‌ام سخنی خوش که پیر کنعان گفت
طرز تهیه سالاد پاستا با مرغ
غزلی از وحشی بافقی/ آه ، تا کی ز سفر باز نیایی ، بازآ
عروسکی گردانی شکوفه عزیزی در قسمت 24 عصر جدید از بشیر حسینی کارت طلایی گرفت اول اردیبهشت
شعبده بازی خیره کننده سید مصطفی فراهانی و اعضای گروهش برنده قسمت 24 عصر جدید شد اول اردیبهشت
خواندن آواز سنتی کردی توسط کارزان قاسمی و برادرش عبدالباسط قاسمی در قسمت 24 عصر جدید کارت طلایی آریا عظیمی نژاد را گرفت اول اردیبهشت
ساخت کاردستی با کاغذ یا اوریگامی توسط زهره بحرالعلومی در قسمت 24 عصر جدید اول اردیبهشت
اوریگامی چیست و تاریخچه و ریشه آن در کجا است؟
رکوردشکنی با سازه‌های ماکارونی توسط گروه سازه ماکارونی در قسمت 24 عصر جدید اول اردیبهشت
شمشیرزنی با چشم بسته توسط رضا پورتیمور شرکت‌کننده مشهدی همراه با اعضای خانواده‌اش در قسمت 24 عصر جدید اول اردیبهشت
حرکات نمایشی ورزشی سعید صالحی و یاسین افشار با میله بارفیکس در قسمت 24 عصر جدید اول اردیبهشت
فال روزانه و فال تولد دوشنبه 2 اردیبهشت
بیوگرافی کامل آیشواریا رای ابرستاره بالیوود
بیوگرافی کامل کانگانا رانوت ،ستاره بالیوود
داستان سریال دلدار که در ماه رمضان پخش می‌شود، چیست؟
تعرض به دختر ۱۷ ساله در تاکسی
آیا دلیل عاشق شدن ترشح هورمون‌ها است؟
کد خبر: 124974 | تاریخ : ۱۳۹۷/۷/۲۸ - 08:19
اینجا؛ بزرگ‌ترین رستوران زیر آبی جهان

اینجا؛ بزرگ‌ترین رستوران زیر آبی جهان

۵ متر زیر سطح دریای شمال در نزدیکی جنوب‌ترین کرانه‌ی نروژ، اولین رستوران زیر آبی اروپا در حال ساخت و تکمیل شدن است.

دوات آنلاین-۵ متر زیر سطح دریای شمال در نزدیکی جنوب‌ترین کرانه‌ی نروژ، اولین رستوران زیر آبی اروپا در حال ساخت و تکمیل شدن است.

 

ساختمانی بتنی و مورب به بلندی 33.5 متر که نمایی شبیه پریسکوپ غرق شده دارد در اوایل تابستان امسال در زیر آب شکل گرفت و اکنون مراحل ساخت فضای داخلی آن رو به اتمام است. گفته می‌شود این رستوران بزرگ، جالب و متفاوت در بهار سال ۲۰۱۹ میلادی به طور رسمی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد و پذیرای مهمانان از سراسر جهان خواهد بود.

این رستوران Under نام دارد؛ به معنای «زیر»؛ طراحی آن به عهده شرکت مشهور اسنوهتا (Snøhetta) بوده. اسنوهتا، یک دفتر معماری بین‌المللی معماری، معماری منظر، طراحی داخلی، طراحی گرافیک، و برندینگ در اسلو نروژ است که در نیویورک، سان فرانسیسکو، اینسبروک، سنگاپور، و استکهلم نیز شعبه دارد.

 

این کمپانی برای پروژه‌های کتابخانه اسکندریه و خانهٔ اپرای اسلو برنده جایزهٔ جهانی معماری و جایزه معماری آقاخان شده‌است. عمارت یادبود حادثه ۱۱ سپتامبر و بازسازی میدان تایمز در نیویورک نیز از دیگر شاهکارهای معماری اسنوهتا هستند.

رستوران آندر پس از تکمیل گنجایش پذیرایی از یکصد مهمان به‌طور همزمان را خواهد داشت. زیربنای این رستوران ۵۰۰ متر مربع است و در سه طبقه ساخته شده است. از پنجره‌های این رستوران می‌توان مناظر زیبای زیر آب و زندگی موجودات دریایی را مشاهده کرد. همه پنجره‌ها دید پانورامیک دارند.

 

مراحل ساخت بزرگ‌ترین رستوران زیر آبی جهان

رستوران «زیر» به مدت ۶ ماه روی یک قایق ته‌پهن در کنار ساحل ساخته شد و سپس با کمک جرثقیل غول‌پیکر به محل اصلی خود در فاصله ۱۸۰ متری منتقل و در جای خود ثابت شد.

برای فرو بردن این سازه در آب، چندین کانتینر با آب پر شده و در فضای داخلی سازه تعبیه شدند. سپس بنا با مجموع ۱۸ لنگر در کف دریا ثابت و محکم شد.

آرشیتکت ارشد پروژه در این رابطه گفته: «این عملیات بسیار حساس و دشوار بود زیرا فاصله ایمنی بین مهره‌ها فقط ۵ سانتی‌متر بود و هر آن احتمال شکست پروژه وجود داشت.»

نیمی از بنا در زیر آب قرار دارد. مهمانان از طریق یک دالان تماما شیشه‌ای که همانند یک پل بین ورودی و ساحل قرار دارد می‌توانند وارد رستوران شود. این راهرو هم‌سطح ساحل است.

رستوران آندر از بتن تقویت‌شده و مستحکم ساخته شده است به طوری که توان مقاومت در برابر فشار زیاد آب در این بخش از کرانه نروژ را داشته باشد. به گفته‌ی معمار این پروژه، از آنجا که رستوران در عمق ۵ متری زیر سطح آب ساخته شده، فشار آب و موج‌های دریا بزرگ‌ترین تهدیدات بشمار می‌روند. باد و موج در این منطقه از ساحل بسیار زیاد است. به منظور مهار کردن همه این فشارها، ساختمان به صورت خمیده ساخته شده است تا توان تحمل موج‌ها را داشته باشد.

دیوارهای بتنی ساختمان نیم متر ضخامت دارند و پنجره‌ها نیز آکریلیک ۳۰ سانتی‌متری هستند.

 

طراحی ساده رستوران

پیشنهاد ساخت این رستوران توسط مجری اصلی، چندین متر دورتر از مکان کنونی آن بود. اما کارشناسان معماری اسنوهتا پیشنهاد این منطقه از ساحل را می‌دهند. به این خاطر که این بخش دریا موج و خروش بیشتری دارد و بهتر از مکان‌های آرام ماهیت اصلی زندگی دریایی را به نمایش می‌گذارد. همین امر نیز وجه تمایز اصلی این رستوران با دیگر رستوران‌های زیرآبی جهان خواهد بود.

مجریان این طرح در نظر دارند هتلی هم در فاصله نزدیک به این رستوران بسازند. دسترسی به این منطقه چندان آسان نیست.

 

بهترین مسیر دسترسی، یک سفر هوای کوتاه از اسلو به Kristiansand – نزدیک‌ترین فرودگاه – است که از آنجا هم باید یک ساعت تا مقصد رانندگی کرد.

علاوه بر ای مشکلات و موانعی که در مسیر ساخت این رستوران وجود داشت، طراحی آن نیز چندین بار موردبازبینی قرار گرفت. در ابتدا طرح‌های پیچیده متعددی مورد بررسی قرار گرفتند و پس از چندین مرحله بازبینی و مشاوره در نهایت تصمیم جمعی بر این شد که رستوران Under طراحی ساده‌ای داشته باشد.

 

بلوک‌های سیمانی مهمانان را از ساحل به دریا می‌رساند.

 

حفظ ایمنی مهمان‌ها

بررسی‌ها و آزمایشات متعددی روی دیوارها و روند ساخت رستوران صورت گرفته تا در برابر حوادث طبیعی و موج‌های سهمگین به اندازه کافی مقاومت و استحکام داشته باشند. همچنین محققان ماه‌ها روی رفتار ماهیان و دیگر جانداران زیر آب تحقیق و مطالعه انجام دادند.

منوی غذاهای این رستوران در دست بررسی و تهیه است. اما گفته می‌شود غذاهای دریایی محلی و همچنین قارچ‌ها، توت‌ها، ماکیان و گوسفندان مزارع اطراف هم قرار است در لیست غذاها وجود داشته باشد.

 

در عمق ۴ متری زیر آب مهمان‌ها می‌توانند هنگام صرف غذا زندگی عادی موجودات دریایی همچون ماهی‌ها، خرچنگ‌ها و سیل‌ها را مشاهده کنند.

برای اینکه در تمام روزهای سال، مخصوصا زمستان‌ها که تاریک است چشم‌اندازهای زیر آب دیده شوند، مهندسی نورپردازی شده و از بیرون رستوران، فضای زیر آب روشن و نورانی خواهد شد.

 

برای پیشگیری از بازتاب نوری، نورپردازی داخلی کم و تقریبا نیمه تاریک خواهد بود.

مجریان این طرح اعتقاد دارند بهترین زمان برای تجربه صرف غذا در این رستوران، هنگامی است که وضعیت جوی نابسامان و هوا طوفانی است. احتمالا به این خاطر که جنب و جوش و تحرک موجودات زیر آب بیشتر خواهد بود.

 

منبع: rooziato

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.