• ۱۳۹۷ چهارشنبه ۳۰ آبان
  • اِلأَربِعا ١٢ ربيع الاول ١٤٤٠
  • Wednesday 21 Nov 2018
خشکشویی آنلاین بخار

عکس روز

آخرین خبرها

تاثیر رابطه جنسی بر زندگی مشترک
چرا بعضی‌ها دنبال گوش الاغی و چشم گربه‌ای هستند؟
غرق شدن دو نوزاد ‌زاهدانی در سطل آب
بیوگرافی کامل هدایت هاشمی به بهانه بازی در نقش دکتر مرتضی کمال در سریال دخترگمشده
عکس/ علی انصاریان در میلان
بیوگرافی غزل شاکری به بهانه بازی در سریال بانوی عمارت
گزارش تصویری از پشت صحنه سریال مینو
معرفی سریال مینو که به جای سریال نجوا پخش می‌شود
ماجرای عجیب زن میلیاردری که عین گداها زندگی می‌کند
کشتار دسته جمعی گرازها با سیم برق لخت در رشت
داستان‌های شاهنامه / کشته‌های بسیار در ادامه جنگ میان ایران و توران
چه شغلی متناسب شخصیت شماست؟
طرز تهیه اسموتی موز ، میان وعده ای خاص
آن چه باید درباره اهمیت داشتن فرزند دوم و بهترین فاصله سنی‌اش با فرزند اول دانست
معرفی 2 مکان دیدنی در استان کهگیلویه و بویراحمد
نقد سریال نجوا؛ درخشش در عین سادگی
پزشک قلابی ۲۲ سال طبابت می‌کرد
محکومیت مرد آمریکایی به دلیل قتل همسر و 2 دختر خردسالش
اگر کارت سوخت را گم کرده اید، از 3 تا 24 آذربرای دریافت مجدد کارت اقدام کنید
۱۰ عامل اختلال در خواب
شوهرم مرا به خانه پدرم می‌فرستاد تا با دوستانش خوش بگذراند
2 تصمیم مهم ارزی بانک مرکزی
رابطه شیطانی به جنایت انجامید
عکس‌های کاملا‌متفاوت از سلبریتی‌ها
سرقت فیلم‌های خصوصی زن متاهل
قتل به‌خاطر رابطه سیاه زن متاهل
دردسرزنی به‌دلیل رابطه‌پنهانی دوستش
دختر جوان بعد از کشته‌شدن مادرش 15 ساعت کنار جسد او تنها ماند
آیا آتشفشان دماوند فوران می‌کند؟
گاهی از شریک زندگی‎تان دور شوید
بیوگرافی آوا کاوری ، بازیگر نقش سارا در سریال دختر گمشده
بیوگرافی شهرزاد کمال زاده ، بازیگر نقش مه‌رخ در سریال دختر گمشده
بیوگرافی کامل کوروش تهامی به بهانه بازی در سریال دختر گمشده
تیپ زمستانی علی انصاریان در ونیز
راهزنان 5 میلیارد تومان طلا را غارت کردند
سوء استفاده جنسی با اغفال دختران
دستگیری مسئول خزانه‌داری بانک پاسارگاد به علت سرقت
لیلا اوتادی میان موجودات عجیب و غریب
آخرین آمار ایدز در ایران
آشپزی / دستور پخت پلو چینی ،به‌عنوان غذایی خاص و ویژه
ثروتمندترین ورزشکاران جهان چه کسانی هستند؟
نقدی بر فیلم سد معبر که در شبکه خانگی توزیع شده است
داستان‌های شاهنامه/ جنگ دوباره میان ایران و توران آغاز شد
نقدی بر پایان عجولانه سریال حوالی پاییز
عکس/ ژست اروپایی بهنوش بختیاری
کدام شهر جهان بیشترین گردشگر را دارد؟
زندگی زنی در لانه وحشت
مصاحبه با بازمانده قتل‌عام خانوادگی
دلنوشته‌های رمانتیک 3دختر سلبریتی
دختر 16 ساله: آرزوی ازدواج نمی‌گذارد شب‌ها راحت بخوابم
زورگیری مسلحانه ازگردشگران خارجی
۸۰ درصد زنان خودشان را زیبا نمی‌دانند
نقد روان شناسانه نقش‌های اصلی سریال حوالی پاییز
قتل در انتقام تجاوز
داستان خواندنی زندگی 2 زن که راننده اتوبوس‌های بین شهری هستند
تازه‌ترین تصمیمات درباره بازگشت کارت سوخت
بیوگرافی ماه چهره خلیلی ، بازیگر نقش آیه سریال دختر گمشده
عکس‌های برتر از حیات وحش
مهلت یک هفته‌ای پلیس به رانندگان برای دریافت معاینه فنی معتبر
داستان سریال دختر گمشده که بعد از حوالی پاییز پخش می‌شود، چیست
بیوگرافی و زندگی خانوادگی کمند امیرسلیمانی
خانه زیبا با استیکرهای دیواری
درمان دیسک کمر بدون جراحی
تاثیر آب گشنیز در کنترل قندخون
شهر تهران چند هزار سال قدمت دارد؟
گزارشی از پشت ‌صحنه سریال مرگ خاموش
مرد همسرکش مجبور به اعتراف شد
عکس/ پرش باورنکردنی مهناز افشار پشت صحنه فیلم تنابنده
آشپزی / دستور پخت سوپ تره فرنگی به‌عنوان پیش غذایی برای فصل پاییز
داستان‌های شاهنامه / جرقه‌های شروع جنگ دوباره میان ایران و توران
کد خبر: 124974 | تاریخ : ۱۳۹۷/۷/۲۸ - 08:19
اینجا؛ بزرگ‌ترین رستوران زیر آبی جهان

اینجا؛ بزرگ‌ترین رستوران زیر آبی جهان

۵ متر زیر سطح دریای شمال در نزدیکی جنوب‌ترین کرانه‌ی نروژ، اولین رستوران زیر آبی اروپا در حال ساخت و تکمیل شدن است.

دوات آنلاین-۵ متر زیر سطح دریای شمال در نزدیکی جنوب‌ترین کرانه‌ی نروژ، اولین رستوران زیر آبی اروپا در حال ساخت و تکمیل شدن است.

 

ساختمانی بتنی و مورب به بلندی 33.5 متر که نمایی شبیه پریسکوپ غرق شده دارد در اوایل تابستان امسال در زیر آب شکل گرفت و اکنون مراحل ساخت فضای داخلی آن رو به اتمام است. گفته می‌شود این رستوران بزرگ، جالب و متفاوت در بهار سال ۲۰۱۹ میلادی به طور رسمی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد و پذیرای مهمانان از سراسر جهان خواهد بود.

این رستوران Under نام دارد؛ به معنای «زیر»؛ طراحی آن به عهده شرکت مشهور اسنوهتا (Snøhetta) بوده. اسنوهتا، یک دفتر معماری بین‌المللی معماری، معماری منظر، طراحی داخلی، طراحی گرافیک، و برندینگ در اسلو نروژ است که در نیویورک، سان فرانسیسکو، اینسبروک، سنگاپور، و استکهلم نیز شعبه دارد.

 

این کمپانی برای پروژه‌های کتابخانه اسکندریه و خانهٔ اپرای اسلو برنده جایزهٔ جهانی معماری و جایزه معماری آقاخان شده‌است. عمارت یادبود حادثه ۱۱ سپتامبر و بازسازی میدان تایمز در نیویورک نیز از دیگر شاهکارهای معماری اسنوهتا هستند.

رستوران آندر پس از تکمیل گنجایش پذیرایی از یکصد مهمان به‌طور همزمان را خواهد داشت. زیربنای این رستوران ۵۰۰ متر مربع است و در سه طبقه ساخته شده است. از پنجره‌های این رستوران می‌توان مناظر زیبای زیر آب و زندگی موجودات دریایی را مشاهده کرد. همه پنجره‌ها دید پانورامیک دارند.

 

مراحل ساخت بزرگ‌ترین رستوران زیر آبی جهان

رستوران «زیر» به مدت ۶ ماه روی یک قایق ته‌پهن در کنار ساحل ساخته شد و سپس با کمک جرثقیل غول‌پیکر به محل اصلی خود در فاصله ۱۸۰ متری منتقل و در جای خود ثابت شد.

برای فرو بردن این سازه در آب، چندین کانتینر با آب پر شده و در فضای داخلی سازه تعبیه شدند. سپس بنا با مجموع ۱۸ لنگر در کف دریا ثابت و محکم شد.

آرشیتکت ارشد پروژه در این رابطه گفته: «این عملیات بسیار حساس و دشوار بود زیرا فاصله ایمنی بین مهره‌ها فقط ۵ سانتی‌متر بود و هر آن احتمال شکست پروژه وجود داشت.»

نیمی از بنا در زیر آب قرار دارد. مهمانان از طریق یک دالان تماما شیشه‌ای که همانند یک پل بین ورودی و ساحل قرار دارد می‌توانند وارد رستوران شود. این راهرو هم‌سطح ساحل است.

رستوران آندر از بتن تقویت‌شده و مستحکم ساخته شده است به طوری که توان مقاومت در برابر فشار زیاد آب در این بخش از کرانه نروژ را داشته باشد. به گفته‌ی معمار این پروژه، از آنجا که رستوران در عمق ۵ متری زیر سطح آب ساخته شده، فشار آب و موج‌های دریا بزرگ‌ترین تهدیدات بشمار می‌روند. باد و موج در این منطقه از ساحل بسیار زیاد است. به منظور مهار کردن همه این فشارها، ساختمان به صورت خمیده ساخته شده است تا توان تحمل موج‌ها را داشته باشد.

دیوارهای بتنی ساختمان نیم متر ضخامت دارند و پنجره‌ها نیز آکریلیک ۳۰ سانتی‌متری هستند.

 

طراحی ساده رستوران

پیشنهاد ساخت این رستوران توسط مجری اصلی، چندین متر دورتر از مکان کنونی آن بود. اما کارشناسان معماری اسنوهتا پیشنهاد این منطقه از ساحل را می‌دهند. به این خاطر که این بخش دریا موج و خروش بیشتری دارد و بهتر از مکان‌های آرام ماهیت اصلی زندگی دریایی را به نمایش می‌گذارد. همین امر نیز وجه تمایز اصلی این رستوران با دیگر رستوران‌های زیرآبی جهان خواهد بود.

مجریان این طرح در نظر دارند هتلی هم در فاصله نزدیک به این رستوران بسازند. دسترسی به این منطقه چندان آسان نیست.

 

بهترین مسیر دسترسی، یک سفر هوای کوتاه از اسلو به Kristiansand – نزدیک‌ترین فرودگاه – است که از آنجا هم باید یک ساعت تا مقصد رانندگی کرد.

علاوه بر ای مشکلات و موانعی که در مسیر ساخت این رستوران وجود داشت، طراحی آن نیز چندین بار موردبازبینی قرار گرفت. در ابتدا طرح‌های پیچیده متعددی مورد بررسی قرار گرفتند و پس از چندین مرحله بازبینی و مشاوره در نهایت تصمیم جمعی بر این شد که رستوران Under طراحی ساده‌ای داشته باشد.

 

بلوک‌های سیمانی مهمانان را از ساحل به دریا می‌رساند.

 

حفظ ایمنی مهمان‌ها

بررسی‌ها و آزمایشات متعددی روی دیوارها و روند ساخت رستوران صورت گرفته تا در برابر حوادث طبیعی و موج‌های سهمگین به اندازه کافی مقاومت و استحکام داشته باشند. همچنین محققان ماه‌ها روی رفتار ماهیان و دیگر جانداران زیر آب تحقیق و مطالعه انجام دادند.

منوی غذاهای این رستوران در دست بررسی و تهیه است. اما گفته می‌شود غذاهای دریایی محلی و همچنین قارچ‌ها، توت‌ها، ماکیان و گوسفندان مزارع اطراف هم قرار است در لیست غذاها وجود داشته باشد.

 

در عمق ۴ متری زیر آب مهمان‌ها می‌توانند هنگام صرف غذا زندگی عادی موجودات دریایی همچون ماهی‌ها، خرچنگ‌ها و سیل‌ها را مشاهده کنند.

برای اینکه در تمام روزهای سال، مخصوصا زمستان‌ها که تاریک است چشم‌اندازهای زیر آب دیده شوند، مهندسی نورپردازی شده و از بیرون رستوران، فضای زیر آب روشن و نورانی خواهد شد.

 

برای پیشگیری از بازتاب نوری، نورپردازی داخلی کم و تقریبا نیمه تاریک خواهد بود.

مجریان این طرح اعتقاد دارند بهترین زمان برای تجربه صرف غذا در این رستوران، هنگامی است که وضعیت جوی نابسامان و هوا طوفانی است. احتمالا به این خاطر که جنب و جوش و تحرک موجودات زیر آب بیشتر خواهد بود.

 

منبع: rooziato

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.