• ۱۳۹۷ يکشنبه ۳۰ دي
  • اِلأَحَّد ١٣ جمادي الاولي ١٤٤٠
  • Sunday 20 Jan 2019
خشکشویی آنلاین بخار

عکس روز

آخرین خبرها

بیوگرافی کامل شهریار ربانی بازیگر نقش سینا در سریال احضار
بیوگرافی الهه جعفری، بازیگر نقش گیسو در سریال احضار
گفت‌و‌گوی منتشر نشده از حسین محب اهری: هنگام بازی بیماری را فراموش می‌کنم
بیوگرافی کامل بهاران بنی احمدی بازیگر نقش فرشته در سریال تاریکی شب روشنایی روز
در آرایشگاه‌های لاکچری چه خبر است
10 توصیه کلیدی برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی
در یزد از کجاها دیدن کنیم؟
داستان‌های شاهنامه/ مرگ پسر انوشیروان به نام نوشزاد در جنگ با سپاه پدر
ترک اعتیاد/ هیچ وقت فکر نمی‌کردم معتاد شوم
معرفی 20 فیلم کمدی برتر سینمای ایران
دادگاه خانواده/ زندگی در جهنم خودساخته
ماجرای‌4 جنایت ‌در‌یک ‌شب
مرد ایده آل از نظر خانم‌ها کیست؟
مستاجران مشكوكی که خانه‌های مبله را فقط برای یك روز اجاره می‌کنند
آشنایی با همه خواص گیاه سنبل الطیب
فیلم/ حرف‌های تنها نجات یافته سانحه هوایی کرج
زنم را کشتم؛ دستگیرم کنید
قتل زن صیغه‌ای به‌خاطر خیانت
رابطه شیطانی زن مطلقه
داستان جنایی/عروس خون‌بس(11)
امروز با حافظ/ می‌فکن بر صف رندان نظری بهتر از این
انگشترهای سلطنتی مد جدید انگشتر
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی ؛ میان وعده ای خاص برای رژیمی ها
بیوگرافی کامل فرهاد قائمیان به بهانه بازی در نقش بهنام طریقت در سریال تاریکی شب روشنی روز
لباس مناسب خانم‌های چاق برای لاغرتر دیده‌شدن
ازدواج فامیلی چه خوبی‌ها و چه بدی‌هایی دارد؟
دادگاه خانواده/ عاقبت ازدواج پسر بی‌پول با دختر ثروتمند
عکس‌های رنگارنگ شبنم قلی خانی در هند
بازی سرنوشت/ دختری جوان؛ از زندگی در ناز و نعمت تا خیابان‌خوابی در خرابه
تیپ‌حالا و10سال‌پیش سلبریتی‌ها
تهدیدزن‌متاهل برای رابطه نامشروع
نقد فیلم/ قانون مورفی را ببینیم یا نه؟
معرفی برنامه استعدادیابی عصر جدید با اجرای احسان علیخانی
دمنوش زعفرانی چا خاصیت‌هایی دارد
معرفی کامل مسجد جامع عتیق قزوین به‌عنوان یکی از شاهکارهای معماری ایران
شگردهای جدیدی که گداها به کار می‌برند
آیا لیپوساكشن راه مناسبی برای لاغری است؟
چند حکایت از بهارستان جامی
۱۴ هزار کودک بیوه زیر ۱۸ سال در کشور وجود دارد
چگونه از نفخ شکم جلوگیری کنیم؟
نقد خندوانه در فصل ششم/ آیا برنامه خندوانه تکراری شده است؟
بیوگرافی کامل آنجلینا جولی
دادگاه خانواده/ زندگی در زندان شوهر شکاک
گفت‌وگو با همسر تنها بازمانده سانحه هوایی البرز: شوهرم هنوز شوکه است
ترک اعتیاد/ یک روز به خودم آمدم دیدم معتاد شده‌ام
2دختر در دام 3پسر شیطان‌صفت
طلب‌مهریه1360سکه‌ای فردای عقد
پایان تلخ رابطه پنهانی مرد متاهل
زن‌وشوهرها چرا خیانت می‌کنند
داستان جنایی/عروس خون‌بس(10)
آشپزی/ طرز تهیه سالاد خیار اندونزی
امروز با حافظ/ جهان و کار جهان جمله هیچ بر هیچ است
اصول نگهداری از کاکتوس در زمستان
بیوگرافی کامل وحید آقاپور بازیگر سریال لحظه گرگ و میش
پانته‌آ سیروس، بازیگر نقش اصلی زن سریال بانوی سردار: بی‌بی‌ مریم را نمی‌شناختم
معرفی کامل ، خلاصه داستان و بازیگران سریال بانوی سردار/ بی بی مریم در تاریخ واقعی چه کسی بود؟
حسین محب اهری درگذشت
گفت‌وگو با هاتف علیمردانی، کارگردان فیلم کلمبوس: خیلی‌ها خجالت می‌کشند بگویند شکست ‌خورده‌اند
چگونه برای خانم‌ها به مردی جذاب تبدیل شویم؟
گلستان سعدی/ توصیه به پرهیز از پرخوری
دادگاه خانواده/ شوهری با ابروهای نازک، تزریق ژل و عمل بینی
عکسی زیبا از همسر شهاب حسینی
علایم سینوزیت و راه‌های درمان
معرفی کامل و نقد سریال احضار که در شبکه نمایش خانگی توزیع می‌شود
از کجا بفهمیم کمبود آهن داریم؟
نقد سریال ممنوعه ؛ پدرخوانده ایرانی و تقلید از بزرگ آقا
داستان‌های شاهنامه/ آغاز پادشاهی انوشیروان و جنگ با قیصر روم
پرطرفدارترین مقاصد گردشگری جهان کجاها هستند؟
تحلیلی بر ماجرای دختر رکورددار خواستگاری؛ اشتباهات رایج در خواستگاری
آزارزنی توسط عنکبوت‌های زورگیر
کد خبر: 124974 | تاریخ : ۱۳۹۷/۷/۲۸ - 08:19
اینجا؛ بزرگ‌ترین رستوران زیر آبی جهان

اینجا؛ بزرگ‌ترین رستوران زیر آبی جهان

۵ متر زیر سطح دریای شمال در نزدیکی جنوب‌ترین کرانه‌ی نروژ، اولین رستوران زیر آبی اروپا در حال ساخت و تکمیل شدن است.

دوات آنلاین-۵ متر زیر سطح دریای شمال در نزدیکی جنوب‌ترین کرانه‌ی نروژ، اولین رستوران زیر آبی اروپا در حال ساخت و تکمیل شدن است.

 

ساختمانی بتنی و مورب به بلندی 33.5 متر که نمایی شبیه پریسکوپ غرق شده دارد در اوایل تابستان امسال در زیر آب شکل گرفت و اکنون مراحل ساخت فضای داخلی آن رو به اتمام است. گفته می‌شود این رستوران بزرگ، جالب و متفاوت در بهار سال ۲۰۱۹ میلادی به طور رسمی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد و پذیرای مهمانان از سراسر جهان خواهد بود.

این رستوران Under نام دارد؛ به معنای «زیر»؛ طراحی آن به عهده شرکت مشهور اسنوهتا (Snøhetta) بوده. اسنوهتا، یک دفتر معماری بین‌المللی معماری، معماری منظر، طراحی داخلی، طراحی گرافیک، و برندینگ در اسلو نروژ است که در نیویورک، سان فرانسیسکو، اینسبروک، سنگاپور، و استکهلم نیز شعبه دارد.

 

این کمپانی برای پروژه‌های کتابخانه اسکندریه و خانهٔ اپرای اسلو برنده جایزهٔ جهانی معماری و جایزه معماری آقاخان شده‌است. عمارت یادبود حادثه ۱۱ سپتامبر و بازسازی میدان تایمز در نیویورک نیز از دیگر شاهکارهای معماری اسنوهتا هستند.

رستوران آندر پس از تکمیل گنجایش پذیرایی از یکصد مهمان به‌طور همزمان را خواهد داشت. زیربنای این رستوران ۵۰۰ متر مربع است و در سه طبقه ساخته شده است. از پنجره‌های این رستوران می‌توان مناظر زیبای زیر آب و زندگی موجودات دریایی را مشاهده کرد. همه پنجره‌ها دید پانورامیک دارند.

 

مراحل ساخت بزرگ‌ترین رستوران زیر آبی جهان

رستوران «زیر» به مدت ۶ ماه روی یک قایق ته‌پهن در کنار ساحل ساخته شد و سپس با کمک جرثقیل غول‌پیکر به محل اصلی خود در فاصله ۱۸۰ متری منتقل و در جای خود ثابت شد.

برای فرو بردن این سازه در آب، چندین کانتینر با آب پر شده و در فضای داخلی سازه تعبیه شدند. سپس بنا با مجموع ۱۸ لنگر در کف دریا ثابت و محکم شد.

آرشیتکت ارشد پروژه در این رابطه گفته: «این عملیات بسیار حساس و دشوار بود زیرا فاصله ایمنی بین مهره‌ها فقط ۵ سانتی‌متر بود و هر آن احتمال شکست پروژه وجود داشت.»

نیمی از بنا در زیر آب قرار دارد. مهمانان از طریق یک دالان تماما شیشه‌ای که همانند یک پل بین ورودی و ساحل قرار دارد می‌توانند وارد رستوران شود. این راهرو هم‌سطح ساحل است.

رستوران آندر از بتن تقویت‌شده و مستحکم ساخته شده است به طوری که توان مقاومت در برابر فشار زیاد آب در این بخش از کرانه نروژ را داشته باشد. به گفته‌ی معمار این پروژه، از آنجا که رستوران در عمق ۵ متری زیر سطح آب ساخته شده، فشار آب و موج‌های دریا بزرگ‌ترین تهدیدات بشمار می‌روند. باد و موج در این منطقه از ساحل بسیار زیاد است. به منظور مهار کردن همه این فشارها، ساختمان به صورت خمیده ساخته شده است تا توان تحمل موج‌ها را داشته باشد.

دیوارهای بتنی ساختمان نیم متر ضخامت دارند و پنجره‌ها نیز آکریلیک ۳۰ سانتی‌متری هستند.

 

طراحی ساده رستوران

پیشنهاد ساخت این رستوران توسط مجری اصلی، چندین متر دورتر از مکان کنونی آن بود. اما کارشناسان معماری اسنوهتا پیشنهاد این منطقه از ساحل را می‌دهند. به این خاطر که این بخش دریا موج و خروش بیشتری دارد و بهتر از مکان‌های آرام ماهیت اصلی زندگی دریایی را به نمایش می‌گذارد. همین امر نیز وجه تمایز اصلی این رستوران با دیگر رستوران‌های زیرآبی جهان خواهد بود.

مجریان این طرح در نظر دارند هتلی هم در فاصله نزدیک به این رستوران بسازند. دسترسی به این منطقه چندان آسان نیست.

 

بهترین مسیر دسترسی، یک سفر هوای کوتاه از اسلو به Kristiansand – نزدیک‌ترین فرودگاه – است که از آنجا هم باید یک ساعت تا مقصد رانندگی کرد.

علاوه بر ای مشکلات و موانعی که در مسیر ساخت این رستوران وجود داشت، طراحی آن نیز چندین بار موردبازبینی قرار گرفت. در ابتدا طرح‌های پیچیده متعددی مورد بررسی قرار گرفتند و پس از چندین مرحله بازبینی و مشاوره در نهایت تصمیم جمعی بر این شد که رستوران Under طراحی ساده‌ای داشته باشد.

 

بلوک‌های سیمانی مهمانان را از ساحل به دریا می‌رساند.

 

حفظ ایمنی مهمان‌ها

بررسی‌ها و آزمایشات متعددی روی دیوارها و روند ساخت رستوران صورت گرفته تا در برابر حوادث طبیعی و موج‌های سهمگین به اندازه کافی مقاومت و استحکام داشته باشند. همچنین محققان ماه‌ها روی رفتار ماهیان و دیگر جانداران زیر آب تحقیق و مطالعه انجام دادند.

منوی غذاهای این رستوران در دست بررسی و تهیه است. اما گفته می‌شود غذاهای دریایی محلی و همچنین قارچ‌ها، توت‌ها، ماکیان و گوسفندان مزارع اطراف هم قرار است در لیست غذاها وجود داشته باشد.

 

در عمق ۴ متری زیر آب مهمان‌ها می‌توانند هنگام صرف غذا زندگی عادی موجودات دریایی همچون ماهی‌ها، خرچنگ‌ها و سیل‌ها را مشاهده کنند.

برای اینکه در تمام روزهای سال، مخصوصا زمستان‌ها که تاریک است چشم‌اندازهای زیر آب دیده شوند، مهندسی نورپردازی شده و از بیرون رستوران، فضای زیر آب روشن و نورانی خواهد شد.

 

برای پیشگیری از بازتاب نوری، نورپردازی داخلی کم و تقریبا نیمه تاریک خواهد بود.

مجریان این طرح اعتقاد دارند بهترین زمان برای تجربه صرف غذا در این رستوران، هنگامی است که وضعیت جوی نابسامان و هوا طوفانی است. احتمالا به این خاطر که جنب و جوش و تحرک موجودات زیر آب بیشتر خواهد بود.

 

منبع: rooziato

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.