• ۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۲ آذر
  • اِلخَميس ٤ ربيع الثاني ١٤٤٠
  • Thursday 13 Dec 2018
خشکشویی آنلاین بخار

عکس روز

آخرین خبرها

رامتین خداپناهی توضیح داد: نقش میرزا اسد را در سریال بانوی عمارت چگونه بازی کردم؟
سریال مینو چگونه ساخته شد؟
بابک زنجانی پس از بازگرداندن پول اعدام می‌شود
گردنبند سه زنجیره، زیوری خاص برای خانم‌ها
بهترین رنگ برای آشپزخانه از نظر روانشناسی
آشپزی/ طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سس آلفردو
حکایت‌های مثنوی/ کندن خشت غرور برای رسیدن به حقیقت
نقدی بر فصل ششم برنامه خندوانه ؛ انتظار برای اتفاقی تازه
کبد چگونه چرب می‌شود؟
فیلم/ مصاحبه تماشایی نصراله رادش با برنامه حالا خورشید
گلستان سعدی/ ارزش خردمندان
با دخالت‌های خانواده همسرم چه کنیم؟
گزارش میدانی ازشیوع مصرف قلیان در بین دختران
فیلم/ مهریه نمایندگان مجلس و همسران‌شان چقدر است؟
عکس‌و دلنوشته تازه 3زن سلبریتی
خیانت به شوهر از شب ازدواج
۱۰عکس‌برترامسال نشنال‌جئوگرافیک
چگونه بر شهوت غلبه کنیم؟
رازقتل راننده تاکسی اینترنتی
هنرمندانی‌که‌درجوانی‌همسرشان‌فوت شد
امروز با حافظ/ مرا به بند تو دوران چرخ راضی کرد
معرفی سریال نوروزی شبکه یک در عید 98
مهرانه مهین ترابی: در کارهای ناامیدکننده و تاریک بازی نمی‌کنم
دستگیری قاتل پیرمرد بعد از 990 روز تحقیقات
اعترافات تکان‌دهنده قاتل یک پرسپولیسی‌‌
ناگفته‌هایی از سریال بانوی عمارت از زبان رامتین خداپناهی، بازیگر نقش میرزا اسد شالچی
آشپزی/ نحوه آماده کردن ته دیگ زعفرانی
خبرهای تازه از پریناز ایزدیار، امیر کربلایی زاده، سارا خوئینی‌ها و...
هندوانه چه خاصیت‌هایی دارد؟
حکایت‌های مثنوی/ فیل در تاریکی
گلستان سعدی/ دزد در خانه مرد پارسا
سوالاتی که دختران و پسران باید قبل از ازدواج از هم بپرسند
قتل در تهران دستگیری در ترکیه
3باراهدای‌تخمک به‌خاطراعتیاد شوهر
شک‌خونین به‌رابطه‌همسربامرد90 ساله
اعترافات تکاندهنده دختران معتاد
عکس‌های پاییزی از4بانوی سلبریتی
دام سیاه برای زن مطلقه به‌بهانه لاغری
آخرین وضعیت بازار خودرو بعد از اصلاح قیمت‌ها
امروز با حافظ/ به تماشای تو آشوب قیامت برخاست
معرفی کامل و نقد فیلم مارموز ساخته کمال تبریزی
اسرار 4برج فوق لاکچری تهران
نیکی نصیریان ؛ بازیگر نقش آهو در سریال بانوی عمارت: اتفاقات مختلفی برای آهو رخ می‌دهد
نگاهی به حمایت سلبریتی‌ها از فیلم پیمان معادی؛ بمب؛ یک عاشقانه جنجالی
نقد فیلم دلم می خواد ساخته بهمن فرمان‌آرا
فریماه فرجامی: تمایلی برای بازیگری ندارم
همه نکاتی که درباره طراحی گل روی ناخن باید بدانید
پیشنهادهایی برای شیک‌پوشی خانم‌های چادری در زمستان
داستان‌های شاهنامه/ کشته‌شدن اسفندیار به‌دست رستم
خبرهای تازه از آزاده صمدی، حسن معجونی و شهرام حقیقت‌دوست
حکایت‌های مثنوی/ اژدها در دام مرد مارگیر
نکات ضروری که قبل از کوهنوردی حتما باید بدانید
گلستان سعدی/ تاثیر سرنشت انسان در تربیت
پیشنهادهایی برای دکوراسیون زمستانی خانه
معرفی کامل و نقد فیلم کلمبوس ساخته هاتف علیمردانی
آشپزی/ دستور پخت پاستای یونانی
جرم غیراخلاقی ملکه زیبایی
گفت‌وگو با زوج مخترع برنده چندین جایزه بین المللی اختراعات: ازدواج سرعت پیشرفت‌مان را بیشتر کرد
ماجرای تذکر به خندوانه چه بود
عکس‌های تازه از 6زن سلبریتی
هراس از خیانت اینستاگرامی همسر
علت ایست‌قلبی ومرگ‌ناگهانی جوانان
دختر 15 ساله در دام پسر اغفالگر
انتشار تصاویر خصوصی بستگان به دلیل خصومت و انتقام‌جویی
امروز با حافظ/ رحم کن بر جان خود پرهیز کن از تیر ما
فروکش تلاطم بازار مسکن نزدیک است
نقد سریال بی قرار ؛ ماندن بر سر دوراهی
مخاطبان سریال بانوی عمارت درباره این سریال چه نظری دارند؟
2بار تجاوز به دختر13 ساله
رسوایی‌ جنسی‌ درتیم فوتبال ‌دختران افغانستان
کد خبر: 114746 | تاریخ : ۱۳۹۷/۷/۱۹ - 09:08
آشپزی / دستور پخت باقالی پلو به شیوه رستوران‌ها

آشپزی / دستور پخت باقالی پلو به شیوه رستوران‌ها

از ماهیچه یخ‌زده استفاده نکنید. آن را به قطعات مساوی تقسیم کنید بعد آن را در پیاز خرد شده بخوابانید. اجازه دهید سه تا چهارساعت در پیاز و نمک در حالیکه سلیفون پیچ شده بماند تا گوشت خوب نرم شود.

دوات آنلاین-باقالی پلو با ماهیچه غذای بسیار لذیذ ایرانی است که طرفداران زیادی هم دارد. این غذا از جمله‌ غذاهایی است که طرفداران بسیار زیادی هم میان توریست ها دارد. پختن این غذای بسیار لذیذ فن خاص خودش را دارد که معمولا خانه‌دارها چندان با آن آشنا نیستند و همین هم باعث می‌شود که باقالی‌پلو در رستورانها طعم دیگری داشته‌باشد.

سارا جعفری متخصص تشریفات درباره نحوه صحیح پخت باقالی پلو با ماهیچه و سرو آن ربه دوات آنلاین توضیح می‌دهد:

 

اگر چهار پیمانه برنج دارید باید مقدار دو پیمانه باقالی و دو پیمانه شوید خرد شده برای آن آماده کنید. اگر از شوید خشک استفاده می‌کنید ابتدا آن را خیس کنید و اجازه دهید به مدت نیم‌ساعت در آب جوش بماند.

 

شیوه پخت باقالی پلو بسیار آسان است، باقالی‌ها را جداگانه بپزید. زمانی که نرم شد آن را با شوید به پلوی درحال جوش اضافه‌کنید. از اینکه ممکن است شوید‌ها هنگام آبکش شسته شوند ناراحت نشوید. اگر آبکش شما ریز باشد چنین اتفاقی نمی‌افتد و پلوی شما یک دست می‌شود.

 

بعد از اینکه پلو را دم گذاشتید. به سراغ ماهیچه بروید. از ماهیچه یخ‌زده استفاده نکنید. آن را به قطعات مساوی تقسیم کنید بعد آن را در پیاز خرد شده بخوابانید. اجازه دهید سه تا چهارساعت در پیاز و نمک در حالیکه سلیفون پیچ شده بماند تا گوشت خوب نرم شود.

 

تا وقتی گوشت نرم و آماده شود. دو عدد پیاز نگینی شده متوسط را در روغن سرخ کنید، به مقدار دو پیمان برگ بو خرد شده به صورت متوسط را در آن بریزید. وقتی برگ بو را تفت دادید کمی برگ کرفس (براساس سلیقه) بریزید و تفت دهید. حالا گوشت را داخل این مواد قرار دهید و چاشنی‌های مورد نظرتان را به آن اضافه کنید.

 

توصیه می‌شود از دارچین و خلال نارنج  حتما استفاده شود زیرا هم بوی بسیار مطبوع و خوبی دارد و هم غذا را خوش‌طعم می‌کند. حرارت اجاق را کم کنید و اجازه دهید به مدت سه ساعت به طور ملایم بپزد. وقتی ماهیچه کاملا نرم شد در ظرف را بردارید و زعفران و کره به آن اضافه کنید. ماهیچه‌ را از سسی که در آن است جدا کنید.

غذای شما آماده‌ است. می‌توانید آن را سرو کنید. برای سرو کردن از ظروفی استفاده کنید که وارمر زیر آن قرار می‌گیرد و غذای شما را گرم نگه می‌دارد.

 

ابتدا گوشت ماهیچه را در ظرف قرار دهید و بعد آرام آرام سس را به آن اضافه کنید. سس را روی ماهیچه بریزید و کاملا آن را آغشته کنید. اگر می‌خواهید گوشت را همراه پلو قرار دهید دو کفگیر پلو در دیس برزید و سپس دو تکه گوشت بگذارید به همین شیوه تا پر شدن دیس اقدام کنید. سس را جداگانه سرو کنید.

 

برای پلو هم می‌توانید بعد از دم کشیدن آن را به طور کامل با زعفران آغشته کنید. راهی که معمولا برای پلوی زعفرانی استفاده می‌شود را در این مورد هم استفاده کنید. همان مقدار زعفرانی که برای مخلوط کردن با پلو دم کرده‌اید را روی کل پلو برزید. در آن را به مدت 3 تا 5 دقیقه ببندید و بعد دوباره باز کنید و آرام آرام با کفگیر پلو را جابه‌جا کنید. رنگ سبز باقالی پلو با زعفران ترکیب بسیار خاص و زیبایی را درست می‌کند.

 

اگر آب لبو در خانه یا فریزر دارید می‌توانید بخشی از این پلو را برای تزئین جدا کنید و با آب لبو مخلوط کرده و به اشکال مختلف روی دیس پلو بریزید. در آخر کره آب شده را با کمک کفگیر روی پلو  پخش کنید.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.