• ۱۳۹۷ دوشنبه ۳۰ مهر
  • اِلأِثنين ١١ صفر ١٤٤٠
  • Monday 22 Oct 2018
خشکشویی آنلاین بخار

عکس روز

آخرین خبرها

مرزبانان ربوده‌شده در سلامت کاملند
تیپ جالب شهاب حسینی و بهرام رادان ۱۵ سال پیش
زندگی تلخ سمانه، دخترک معتاد؛ رفاقتم با «مرد جماعت»، فقط به بهانه مواد مخدراست!
آشپزی / طرز تهیه دسر آناناس
داستان‌های شاهنامه / رستم به خون‌خواهی سیاوش به جنگ افراسیاب می‌رود
چگونه خانه‌مان را با گیاهان تزیین کنیم؟
5 راز ویژه برای موفقیت خانم‌ها در موقعیت‌های کاری
بیوگرافی کامل ارشا اقدسی؛ از بدلکاری تا هنرپیشگی
جنایت برای تصاحب ارثیه100میلیونی
قتل به خاطر دختری در ماشین
اعترافات عامل تجاوز به دختران مسافر
شوهرم با زن خیانتکار فرار کرد
فوتبالیست تحصیلکرده سارق مسلح شد
عکس‌هایی از خانه تیلور سوئیفت
دمنوش آویشن چه خاصیت‌هایی دارد؟
با خاصیت میوه‌های پاییزی آشنا شوید
کدام اشتباهات همسر خود را باید ببخشیم و کدام‌ها را نباید ببخشیم؟
گودبای پمپرز و تاتی‌پارتی؛ جشن‌های لاکچری که به‌تازگی مد شده‌اند
این 10 زن ثروتمندترین‌های جهان در سال جاری هستند
عکس/ شراره رخام و مساله انواع خودکشی
کارگردان فیلم هشتگ پاسخ داد: چرا هشتگ بعد از 2 سال اکران شد؟
تایید حکم اعدام «سلطان سکه» و متهم ردیف دوم پرونده مفسدان اقتصادی
عکس‌های لیندا کیانی در حال بازی بسکتبال
عکس / تصادف عجیب خانم بازیگر
اسیدپاشی پس از دیدن فیلم روی پرده سینما
تصاویر فوق‌العاده از دره چاکرود در استان گیلان
مروری بر کارنامه امیر جدیدی؛ ستاره تازه سینما
بیوگرافی کامل آل پاچینو؛ سلطان بازیگری
آشپزی / طرز تهیه میرزاقاسمی و نحوه سرو آن
ازدواج‌های اینترنتی چه نتایجی دارد؟
فیلم / استندآپ کمدی علی صبوری در حضور رییس سازمان صدا و سیما
فرارعاشقانه‌برای‌ازدواج باپسر افغان
خواسته بیشرمانه با فیلم‌های مخفیانه
جزییات فجیع از جنایت مرد‌ بوکسور
بیوگرافی کامل رویا تیموریان
شناسایی جسد با خواب‌دیدن مادرش
10 بازیگر مرد برتر سینمای بعد از انقلاب
این زیور آلات سرطان‌زا هستند
دختران و پسران جوان؛ اسیر روابط بلاتکلیف
زن و شوهر نخبه از عشق به نفرت رسیدند
مرگ دلخراش ملکه زیبایی روس
رئیس محیط زیست: آلودگی هوا در راه است
معرفی کامل4 وزیر پیشنهادی روحانی که یکشنبه به مجلس معرفی می‌شوند
عکس/ بهنام بانی کنار آبشار نیاگارا
زن ۴۰ ساله‌ ۴۴ بچه به دنیا آورده
هزینه 12 میلیاردی برای ساخت فصل اول شهرزاد؛ سوپراستارها ماهانه 25 میلیون تومان دستمزد می‌گرفتند
اعتراف فرهاد آییش به دلیل اصلی ترس از بچه‌دار شدن
گزارشی از تولید لامبورگینی ایرانی که با اصل‌اش مو نمی‌زند
مسمومیت الکلی این بار در بندرعباس / یک نفر فوت کرد و 8 نفر دیالیز شدند
عباس آخوندی، وزیر راه، متن استعفای خود را منتشر کرد
آیا مرگ زن، «مهریه» را ساقط می‌کند؟
این خوراکی‌ها منبع ویتامین دی هستند
جلال مقامی:حالم خوب است اما حوصله و توان سرکار رفتن را ندارم
قاچاق الکل تا ۵۰ سال حبس دارد
دیرغذا نخورید، چاق می شوید
عربستان به قتل خاشقجی اعتراف و افسران اطلاعاتی را برکنار کرد
داستان‌های شاهنامه/ تولد کیخسرو و بزرگ‌شدن او نیز چوپانان
برای صبحانه چه چیزهایی بخوریم؟
عناوین امتحان نهایی پایه دوازدهم اعلام شد + فهرست دروس
اینجا؛ بزرگ‌ترین رستوران زیر آبی جهان
چگونه با بیماری ام اس کنار بیاییم ؟
آشپزی / با انواع پاستاهای ایتالیایی آشنا شوید
چای سبز چه خاصیت‌هایی دارد؟
مصاحبه با بوکسوری که 4نفر را کشت
دام قرار شبانه2دختر با پسر جوان
درخواست فرزندان برای اعدام پدر
عضو باند یاکوزای ژاپن در تهران به قصاص محکوم شد
بوکسور معروف چرا 2 دخترش و پدر ومادر همسرش را کشت؟
علی ضیا در برابر مهمان فرمول یک، گوشه رینگ قرار گرفت
آیا شما هم به حسادت عاشقانه مبتلا هستید؟
کد خبر: 114746 | تاریخ : ۱۳۹۷/۷/۱۹ - 09:08
آشپزی / دستور پخت باقالی پلو به شیوه رستوران‌ها

آشپزی / دستور پخت باقالی پلو به شیوه رستوران‌ها

از ماهیچه یخ‌زده استفاده نکنید. آن را به قطعات مساوی تقسیم کنید بعد آن را در پیاز خرد شده بخوابانید. اجازه دهید سه تا چهارساعت در پیاز و نمک در حالیکه سلیفون پیچ شده بماند تا گوشت خوب نرم شود.

دوات آنلاین-باقالی پلو با ماهیچه غذای بسیار لذیذ ایرانی است که طرفداران زیادی هم دارد. این غذا از جمله‌ غذاهایی است که طرفداران بسیار زیادی هم میان توریست ها دارد. پختن این غذای بسیار لذیذ فن خاص خودش را دارد که معمولا خانه‌دارها چندان با آن آشنا نیستند و همین هم باعث می‌شود که باقالی‌پلو در رستورانها طعم دیگری داشته‌باشد.

سارا جعفری متخصص تشریفات درباره نحوه صحیح پخت باقالی پلو با ماهیچه و سرو آن ربه دوات آنلاین توضیح می‌دهد:

 

اگر چهار پیمانه برنج دارید باید مقدار دو پیمانه باقالی و دو پیمانه شوید خرد شده برای آن آماده کنید. اگر از شوید خشک استفاده می‌کنید ابتدا آن را خیس کنید و اجازه دهید به مدت نیم‌ساعت در آب جوش بماند.

 

شیوه پخت باقالی پلو بسیار آسان است، باقالی‌ها را جداگانه بپزید. زمانی که نرم شد آن را با شوید به پلوی درحال جوش اضافه‌کنید. از اینکه ممکن است شوید‌ها هنگام آبکش شسته شوند ناراحت نشوید. اگر آبکش شما ریز باشد چنین اتفاقی نمی‌افتد و پلوی شما یک دست می‌شود.

 

بعد از اینکه پلو را دم گذاشتید. به سراغ ماهیچه بروید. از ماهیچه یخ‌زده استفاده نکنید. آن را به قطعات مساوی تقسیم کنید بعد آن را در پیاز خرد شده بخوابانید. اجازه دهید سه تا چهارساعت در پیاز و نمک در حالیکه سلیفون پیچ شده بماند تا گوشت خوب نرم شود.

 

تا وقتی گوشت نرم و آماده شود. دو عدد پیاز نگینی شده متوسط را در روغن سرخ کنید، به مقدار دو پیمان برگ بو خرد شده به صورت متوسط را در آن بریزید. وقتی برگ بو را تفت دادید کمی برگ کرفس (براساس سلیقه) بریزید و تفت دهید. حالا گوشت را داخل این مواد قرار دهید و چاشنی‌های مورد نظرتان را به آن اضافه کنید.

 

توصیه می‌شود از دارچین و خلال نارنج  حتما استفاده شود زیرا هم بوی بسیار مطبوع و خوبی دارد و هم غذا را خوش‌طعم می‌کند. حرارت اجاق را کم کنید و اجازه دهید به مدت سه ساعت به طور ملایم بپزد. وقتی ماهیچه کاملا نرم شد در ظرف را بردارید و زعفران و کره به آن اضافه کنید. ماهیچه‌ را از سسی که در آن است جدا کنید.

غذای شما آماده‌ است. می‌توانید آن را سرو کنید. برای سرو کردن از ظروفی استفاده کنید که وارمر زیر آن قرار می‌گیرد و غذای شما را گرم نگه می‌دارد.

 

ابتدا گوشت ماهیچه را در ظرف قرار دهید و بعد آرام آرام سس را به آن اضافه کنید. سس را روی ماهیچه بریزید و کاملا آن را آغشته کنید. اگر می‌خواهید گوشت را همراه پلو قرار دهید دو کفگیر پلو در دیس برزید و سپس دو تکه گوشت بگذارید به همین شیوه تا پر شدن دیس اقدام کنید. سس را جداگانه سرو کنید.

 

برای پلو هم می‌توانید بعد از دم کشیدن آن را به طور کامل با زعفران آغشته کنید. راهی که معمولا برای پلوی زعفرانی استفاده می‌شود را در این مورد هم استفاده کنید. همان مقدار زعفرانی که برای مخلوط کردن با پلو دم کرده‌اید را روی کل پلو برزید. در آن را به مدت 3 تا 5 دقیقه ببندید و بعد دوباره باز کنید و آرام آرام با کفگیر پلو را جابه‌جا کنید. رنگ سبز باقالی پلو با زعفران ترکیب بسیار خاص و زیبایی را درست می‌کند.

 

اگر آب لبو در خانه یا فریزر دارید می‌توانید بخشی از این پلو را برای تزئین جدا کنید و با آب لبو مخلوط کرده و به اشکال مختلف روی دیس پلو بریزید. در آخر کره آب شده را با کمک کفگیر روی پلو  پخش کنید.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.