• ۱۳۹۷ يکشنبه ۵ اسفند
  • اِلأَحَّد ١٨ جمادي الثانيه ١٤٤٠
  • Sunday 24 Feb 2019
خشکشویی آنلاین بخار

عکس روز

آخرین خبرها

فیلم اجرای گروه بلک لایت به‌عنوان بهترین اجرای قسمت سوم برنامه عصر جدید
چه کسانی می‌توانند در برنامه استعدادیابی عصر جدید شرکت کنند؟
فال روزانه و فال تولد یکشنبه 5 اسفند
ریشه ضرب المثل‌ آب زیرکاه چیست؟
معرفی 3 روش خاص برای چیدن سفره هفت سین عید نوروز
گفت‌وگو با فرشته صدر عرفایی، بازیگر نقش مادر عبدالمالك ریگی در فیلم شبی كه ماه كامل شد ؛ نمک‌گیر بلوچ‌ها شدم
نقد فیلم آشغال‌های دوست‌داشتنی؛ دوست داشتنی‌تر از خیلی آشغال‌های دیگر
نقد فیلم آشغال‌های دوست‌داشتنی ؛ آشغال‌های دوست‌نداشتنی
باجناق کشی باکمک خواهرزن
عکس‌هایی از جشن تولد ریحانه پارسا
دستگیری 6 قاتل بخشیده شده در باند مخوف سرقت از خانه تهرانی‌ها
هومن حاجی عبداللهی، بازیگر نقش رحمت در سریال پایتخت: قرار است امسال در فیلم پایتخت 90 دقیقه مردم قهقهه بزنند
فاطمه گودرزی، بازیگر نقش توران در سریال لحظه گرگ و میش: وقایع سریال را در برهه‌ای از زمان گذرانده بودم
جزییات راهزنی مسلحانه 200 هزار یورویی
شوهر معتادم با اسلحه سراغم آمد
سوباتان کجا است و چرا و چگونه به سوباتان سفر کنیم؟
گفت‌وگو با زنی که با ضربه شوهرش کور شد
توضیح قاضی پرونده ستایش قریشی درباره کودکان قربانی آزار: افراد در جامعه برای رفع نیازهای جنسی خود روش مناسبی ندارند
افشای حقه منتالیست یا شعبده ذهن‌خوانی در برنامه عصر جدید
پسر نوجوانم سیگاری شده است چه کار کنم؟
یادداشت یک پزشک متخصص درباره جزییات تزریق بوتاکس و عوارض آن
داستان زندگی پررنج زنی که به‌خاطر پسرش دزدی کرد
بیوگرافی کامل مریم کاویانی و شوهرش رامین مهمانپرست
خانم‌ها حتما بخوانند؛ تمام آنچه درباره شیر دادن به نوزاد باید بدانید
جدیدترین و ارزان‌ترین ایده‌ها برای دکوراسیون نوروزی خانه
کامبیز دیرباز چگونه عاشق شد؟
درمان پروستات با روش طب سنتی
مردان عاشق زنانی با این ویژگی‌ها می‌شوند
قاچاقچیان انسان چگونه مهاجران غیرقانونی را به اروپا می‌رسانند؟
2جنایت در پی رابطه نامشروع
زوجی که27بار درخواست طلاق دادند
تجاوز2زورگیر به زن جوان
شغل دوم سلبریتی‌های مطرح چیست
دادگاه خانواده؛ کشمکش زن و شوهر سابق بر سر حضانت دخترشان
عکس‌هایی از زیباترین سفره آرایی برای سبزی پلو ماهی شب عید
بوستان سعدی/ چو عشقی که بنیاد آن بر هواست
امروز با حافظ/ خمی که ابروی شوخ تو در کمان انداخت
آشپزی؛ دستور پخت بریانی هندی به‌عنوان غذایی خاص و لذیذ
علی انصاریان درباره ازدواجش شوخی کرده بود؛ او ازدواج نکرده است
فال روزانه و فال تولد شنبه 4 اسفند
طرز تهیه سبزه شناور در تنگ
واکنش مهناز افشار به ازدواج مریم کاویانی و رامین مهمانپرست
رامبد جوان پدر می شود
دادگاه خانواده؛ خودم هم در شکاکی شوهرم مقصر بودم
نشانه‌های سرطان مری و دلایل و راه‌های تشخیص آن
سرنوشت تلخ دختری که در 9 سالگی مورد تعرض قرار گرفت
چگونه می‌توان سردردهای میگرنی را کاهش داد و درمان کرد؟
راهنمای کامل خرید شیک‌ترین و ارزان‌ترین لباس عید
تهدیددختری برای‌خواسته بی شرمانه
ازدواج زن‌جوان‌باجسد نامزد مرده اش
همه آنچه باید برای خرید مبل مناسب بدانید
فال روزانه و فال تولد جمعه 3 اسفند
مد جدید مانتو برای عید 98
عکس‌های تازه از مریم کاویانی در کنار شوهر دیپلماتش
روش شرکت در مسابقه بر خط شو که از شبکه 5 پخش می‌شود
ساعت پخش سریال‌های نوروزی سال 98
تجربیات تلخ خانم بازیگر در غربت
گفت‌وگو با مهدی شاه حسینی ،چهره پرطرفدار برنامه خندوانه: دوست دارم فیلم بسازم
بهترین روش برای پرورش خلاقیت کودکان 1 تا 11 ساله + معرفی بازی‌های مفید
عکسی از زمان قرتی بودن بهرام رادان
چگونه از پوسیدگی دندان‌ها پیشگیری کنیم؟
دادگاه خانواده؛ زندگی تلخ با مسافری از آلمان
چگونه سبزه هفت سین را در خاک ژله‌ای بکاریم
چرا مردان با زنان بزرگ‌تر از خود ازدواج می‌کنند؟
هیجان‌انگیزترین مناطق ایران برای سفر
دادگاه خانواده؛ شوهرم نگفته بود قبل از من زنی را صیغه کرده بود
رازهای زندگی بهرام افشاری ؛ بازیگر نقش بهتاش فریبا در سریال پایتخت
چرا و چگونه انسان صبوری باشیم؟
بهترین و بدترین سن برای ازدواج چند سالگی است؟
ازدواج خانم بازیگر با سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه
کد خبر: 114746 | تاریخ : ۱۳۹۷/۷/۱۹ - 09:08
آشپزی / دستور پخت باقالی پلو به شیوه رستوران‌ها

آشپزی / دستور پخت باقالی پلو به شیوه رستوران‌ها

از ماهیچه یخ‌زده استفاده نکنید. آن را به قطعات مساوی تقسیم کنید بعد آن را در پیاز خرد شده بخوابانید. اجازه دهید سه تا چهارساعت در پیاز و نمک در حالیکه سلیفون پیچ شده بماند تا گوشت خوب نرم شود.

دوات آنلاین-باقالی پلو با ماهیچه غذای بسیار لذیذ ایرانی است که طرفداران زیادی هم دارد. این غذا از جمله‌ غذاهایی است که طرفداران بسیار زیادی هم میان توریست ها دارد. پختن این غذای بسیار لذیذ فن خاص خودش را دارد که معمولا خانه‌دارها چندان با آن آشنا نیستند و همین هم باعث می‌شود که باقالی‌پلو در رستورانها طعم دیگری داشته‌باشد.

سارا جعفری متخصص تشریفات درباره نحوه صحیح پخت باقالی پلو با ماهیچه و سرو آن ربه دوات آنلاین توضیح می‌دهد:

 

اگر چهار پیمانه برنج دارید باید مقدار دو پیمانه باقالی و دو پیمانه شوید خرد شده برای آن آماده کنید. اگر از شوید خشک استفاده می‌کنید ابتدا آن را خیس کنید و اجازه دهید به مدت نیم‌ساعت در آب جوش بماند.

 

شیوه پخت باقالی پلو بسیار آسان است، باقالی‌ها را جداگانه بپزید. زمانی که نرم شد آن را با شوید به پلوی درحال جوش اضافه‌کنید. از اینکه ممکن است شوید‌ها هنگام آبکش شسته شوند ناراحت نشوید. اگر آبکش شما ریز باشد چنین اتفاقی نمی‌افتد و پلوی شما یک دست می‌شود.

 

بعد از اینکه پلو را دم گذاشتید. به سراغ ماهیچه بروید. از ماهیچه یخ‌زده استفاده نکنید. آن را به قطعات مساوی تقسیم کنید بعد آن را در پیاز خرد شده بخوابانید. اجازه دهید سه تا چهارساعت در پیاز و نمک در حالیکه سلیفون پیچ شده بماند تا گوشت خوب نرم شود.

 

تا وقتی گوشت نرم و آماده شود. دو عدد پیاز نگینی شده متوسط را در روغن سرخ کنید، به مقدار دو پیمان برگ بو خرد شده به صورت متوسط را در آن بریزید. وقتی برگ بو را تفت دادید کمی برگ کرفس (براساس سلیقه) بریزید و تفت دهید. حالا گوشت را داخل این مواد قرار دهید و چاشنی‌های مورد نظرتان را به آن اضافه کنید.

 

توصیه می‌شود از دارچین و خلال نارنج  حتما استفاده شود زیرا هم بوی بسیار مطبوع و خوبی دارد و هم غذا را خوش‌طعم می‌کند. حرارت اجاق را کم کنید و اجازه دهید به مدت سه ساعت به طور ملایم بپزد. وقتی ماهیچه کاملا نرم شد در ظرف را بردارید و زعفران و کره به آن اضافه کنید. ماهیچه‌ را از سسی که در آن است جدا کنید.

غذای شما آماده‌ است. می‌توانید آن را سرو کنید. برای سرو کردن از ظروفی استفاده کنید که وارمر زیر آن قرار می‌گیرد و غذای شما را گرم نگه می‌دارد.

 

ابتدا گوشت ماهیچه را در ظرف قرار دهید و بعد آرام آرام سس را به آن اضافه کنید. سس را روی ماهیچه بریزید و کاملا آن را آغشته کنید. اگر می‌خواهید گوشت را همراه پلو قرار دهید دو کفگیر پلو در دیس برزید و سپس دو تکه گوشت بگذارید به همین شیوه تا پر شدن دیس اقدام کنید. سس را جداگانه سرو کنید.

 

برای پلو هم می‌توانید بعد از دم کشیدن آن را به طور کامل با زعفران آغشته کنید. راهی که معمولا برای پلوی زعفرانی استفاده می‌شود را در این مورد هم استفاده کنید. همان مقدار زعفرانی که برای مخلوط کردن با پلو دم کرده‌اید را روی کل پلو برزید. در آن را به مدت 3 تا 5 دقیقه ببندید و بعد دوباره باز کنید و آرام آرام با کفگیر پلو را جابه‌جا کنید. رنگ سبز باقالی پلو با زعفران ترکیب بسیار خاص و زیبایی را درست می‌کند.

 

اگر آب لبو در خانه یا فریزر دارید می‌توانید بخشی از این پلو را برای تزئین جدا کنید و با آب لبو مخلوط کرده و به اشکال مختلف روی دیس پلو بریزید. در آخر کره آب شده را با کمک کفگیر روی پلو  پخش کنید.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.