2024/03/28
۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
آشپزی / طرز تهیه سالاد کرفس

آشپزی / طرز تهیه سالاد کرفس

برای تهیه سالاد کرفس ساقه کرفس را نگینی کنید، به میزانی که ساقه کرفس دارید کاهو هم آماده کنید بهتر است کاهو را خیلی درشت خرد نکنید به اندازه هر یک ساقه کرفس که خرد میکنید دو عدد تخم‌مرغ و دو عدد سیب‌زمینی متوسط نیز بپذید وآن را نگینی کنید.

دوات آنلاین-سالاد کرفس برای افرادی که می‌خواهند وزن کم کنند بسیار مفید و خوب است. زیر کرفس یک سبزی لاغرکننده‌است. موادی که در این سالاد استفاده می‌شود حجم معده شما را گرفته و اشتهایتان را به شدت کم می‌کند.

 

سارا جعفری متخصص تشریفات درباره طرز تهیه سالاد کرفس و نحوه سرو آن به دوات آنلاین می‌گوید:

 

برای تهیه سالاد کرفس ساقه کرفس را نگینی کنید، به میزانی که ساقه کرفس دارید کاهو هم آماده کنید بهتر است کاهو را خیلی درشت خرد نکنید به اندازه هر یک ساقه کرفس که خرد میکنید دو عدد تخم‌مرغ و دو عدد سیب‌زمینی متوسط نیز بپذید وآن را نگینی کنید.

 

می‌توانید مرغ گریل شده هم به آن اضافه کنید. نمک و فلفل و چاشنی‌های دیگر را هم به مقداری که دوست دارید اضافه کنید.

انواغ مغزها را هم می‌توانید اضافه کنید. اگر می‌خواهید سالاد رژیمی باشد سس آن را خودتان درست کنید، سیر، روغن زیتون، سرکه سیب و ترب رنده شده را با هم مخلوط کرده و به سالاد اضافه کنید. اگر قصد رژیم گرفتن ندارید می‌توانید به جای روغن زیتون سس مایونز به آن اضافه کنید.

 

سس نباید خیلی زیاد باشد و فقط در حدی سس اضافه کنید که بتوانید سالاد را به آن آغشته کنید.

 

برای  این سالاد می‌توانید از سس کنجد هم استفاده کنید.

 

به مدت نیم ساعت آن را در یخچال قرار دهید مثل همیشه توصیه من این است که روی سالاد را با سلیفون بپوشانید. این کار باعث می‌شود بوی یخچال نگیرد و در هوای خودش استراحت کند.

 

سالاد را در ظروفی که آماده کرده‌اید بریزید. می‌توانید برای تزئین روی آن کنجد و کشمش بریزید. کمی هم پنیر پارمیزان آن را لذیذ و دلچسب می‌کند.

 

این سالاد مغذی و مقوی است. می‌توانید هم به عنوان میان وعده و هم به عنوان جایگزینی برای شام استفاده کنید.

 

اگر قصد دارید رژیم بگیرید می‌توانید علاوه بر سس مایونز، سیب‌زمینی را هم از آن حذف  و کرفس را بیشتر کنید. کرفس و کاهو دستگاه گوارش شما را روان کرده و برای یبوست هم مفید است.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.