2024/03/28
۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
آشپزی / طرز تهیه پوره کامچوری؛ فینگرفودی مغذی

آشپزی / طرز تهیه پوره کامچوری؛ فینگرفودی مغذی

پوره کامچوری را بعد از اینکه جا افتاد می‌توانید در کنار غذاهای گوشتی مانند انواع کباب سرو کنید. این پوره کنار کباب دنده ،ماهی کبابی، جوجه کبابی بسیار لذیذ است. همچنین میتوانید این غذا را به صورت فینگرفود نیز سرو کنید.

دوات آنلاین-کامچوری یک غذای لبنانی است که با سیب‌زمینی تهیه می‌شود و در کنار غذاهای گوشتی سرو می‌شود. این پوره لذیذ نه تنها بسیار مقوی است بلکه بسیار مغذی هم هست. البته این غذا بسیار چاق‌کننده هم هست و با توجه به طعم لذیذ باید مراقب میزانی که میل می‌کنید باشید.

 

سارا جعفری متخصص تشریفات درباره پوره کامچوری اینطور به دوات آنلاین توضیح می‌دهد:

 

این پوره از سیب‌زمینی ، تخم‌مرغ، ماست چکیده، کره، شیر، انواع ادویه وجعفری تهیه می‌شود. برای تهیه این پوره ،در ابتدا سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را می پزیم . آنها را جداگانه پوست کنده و در ظرفی رنده می کنیم .

 

اگر رنده شما ریز باشد بهتر است . کره را در دمای محیط نرم می کنیم. سپس به سیب زمینی و تخم مرغ اضافه کرده، خوب با هم مخلوط می کنیم .در ظرف مناسبی ماست را ریخته و شیر را به آن اضافه می کنیم این کار را تا زمانی انجام می دهیم که ماست و شیر به غلظت خوبی برسند.

 

اگر مایع شما شل باشد پوره شما را خراب می کند پس در این مرحله خوب دقت می کنیم . ادویه ها به جز فلفل و آویشن و نعنایی را که خوب ساییده‌ایم را اضافه  و مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم. روی ظرف را سلفون کشیده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم . پس از این مدت و در مرحله سرو فلفل را اضافه می کنیم .

علت اینکه من معمولا توصیه می‌کنم غذاهای سرد را به مدت دو ساعت با سلیفون در یخچال بماند این است که ترکیب مواد به درستی انجام می‌گیرد و مواد در هم تنیده می‌شود.

 

اگر غذای گرم را با کم کردن شعله بعد از پخت به مدت نیم ساعت جا می‌اندازیم غذای سرد و دسر را با قرار دادن در یخچال و استراحت دادن به مواد برای اینکه با هم ترکیب شوند می‌توانیم جا بیندازیم.

 

پوره کامچوری را بعد از اینکه جا افتاد می‌توانید در کنار غذاهای گوشتی مانند انواع کباب سرو کنید. این پوره کنار کباب دنده ،ماهی کبابی، جوجه کبابی بسیار لذیذ است. همچنین میتوانید این غذا را به صورت فینگرفود نیز سرو کنید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.