آجیلها وایتکسی هستند؟
اخیرا مباحثی مبنی بر اینکه "فروشندگان آجیل و خشکبار به سبب آنکه محصول سالهای گذشته روی دستشان باقی مانده و به دلیل خشک شدن قابل عرضه نیست، آن را با وایتکس رقیق شده و آب مخلوط می کنند تا پس از خشک شدن رطوبتی را به آجیلهای کهنه خود برگردانند"، مطرح شده است.
دوات آنلاین-رئیس اتحادیه فروشندگان خشکبار و آجیل میگوید شایعه است. او میگوید اصلا چنین چیزی امکان ندارد اما مدتی است این خبر دهان به دهان میچرخد که برخی خشکبارفروشان آجیلهای کهنهشان را با وایتکس مرطوب میکنند تا تازه به نظر برسد.
اخیرا مباحثی مبنی بر اینکه "فروشندگان آجیل و خشکبار به سبب آنکه محصول سالهای گذشته روی دستشان باقی مانده و به دلیل خشک شدن قابل عرضه نیست، آن را با وایتکس رقیق شده و آب مخلوط می کنند تا پس از خشک شدن رطوبتی را به آجیلهای کهنه خود برگردانند"، مطرح شده که مصطفی احمدی در این زمینه گفت: به شدت این موضوع را تکذیب می کنم، چرا که به هیچ وجه امکان آن از نظر فنی وجود ندارد و اگر آجیل و خشکباری که فرآوری شده باشد رطوبت داده شود، به طور کلی از بین میرود و اساسا امکان چنین کاری وجود ندارد.
بیشتر بخوانید: آجیل بخورید، برای قلب مفید است
وی افزود: آجیل و خشکبار خام و فرآوری نشده تا دو سال قابلیت نگهداری دارد اما اگر این محصولات فرآوری شود، حداکثر مدت نگهداری آن شش ماه خواهد بود.
رئیس اتحادیه فروشندگان خشکبار و آجیل تصریح کرد: هیچ یک از فروشندگان آجیل چنین کاری با محصول خود نمیکنند، چراکه اگر ذرهای امکان فروش آجیل و خشکبار کهنه سال قبل به وانت بارها و با یک سوم قیمت وجود داشته باشد، در صورت رطوبت دیدن هیچ کاری دیگر با آن نمی شود کرد و به ضایعات زباله تبدیل می شود.
بیشتر بخوانید: تاثیر پروتئین مغز آجیل بر سلامت قلب
به گفته احمدی، مردم نباید به چنین شایعاتی به راحتی توجه کنند و بر اساس آن تصمیم گیری کنند، چراکه نه تنها امکان انجام چنین کاری وجود ندارد بلکه طی دو سال گذشته بازار آجیل و خشکبار به حدی پر رونق و مشتری بوده است که هیچ محصولی از سال قبل باقی نمانده و هم اکنون هیچ موجودی از پارسال نداریم.
منبع: ایسنا
12jav.net