2019/05/19
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت

فیلم آشپزی/ دستور پخت خورش کدو

دوات آنلاین-موقع پخت خورش کدو به نکات زیر توجه داشته باشید:

 

-کدو خیلی زودپز هست ، پس گوشت کاملا پخته بهش اضافه کنید تا دیگه احتیاجی به پخت کامل نباشه. چون کدو زود ازهم وا میره.

 

-میتونین به جای سرکه و شکر، آبلیمو شکر اضافه کنید.

 

-کدو به تنهایی خیلی طعم نداره، پس حتما یا چاشنی که من گفتم اضافه کنید، یا غوره. این سبک که اموزش دادم بهتره رو به شیرینی بره.ولی واقعا لذیذه.

 

- کدو وقتی سرخ میشه مقداری آب میندازه، اون آب انتهای تابه برای کدو هست، نه روغن.

 

-در کل خورش کم آبی هست، اگر دوست دارین آبدارتر باشه، آب گوشت بیشتری اضافه کنید ولی حواستون باشه موقع سرو‌ خورش کدوها له نشن.

 

-این غذا برای سحری مناسبه چون کدو بافت پر آبی داره و شمارو تشنه نمیکنه.

 

برگرفته از ایسنتاگرام تایم غذا

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.