2019/05/23
۱۳۹۸ پنج شنبه ۲ خرداد
دستور پخت و سرو خورش بامیه

دستور پخت و سرو خورش بامیه

هرچند نحوه پخت خورش بامیه چندان سخت نیست اما عدم توجه به زمانبندی می‌تواند شما را با مشکل مواجه کند.

دوات آنلاین-خورش بامیه یک غذای اصیل ایرانی است که پخت آن چندان سخت نیست و علاوه برا اینکه می‌توانید از این خورش به عنوان یک غذای اصلی و کلاسیک ایرانی در مهمانی‌ها استفاده کنید باید بدانید که این غذا برای دستگاه گوارش بسیار خوب و مفید است.

 

هرچند نحوه پخت خورش بامیه چندان سخت نیست اما عدم توجه به زمانبندی  می‌تواند شما را با مشکل مواجه کند و غذایی را که به سادگی می‌تواند لذیذ و خوشمزه کرد از مزه بیندازد.

 

مواد  لازم

بامیه :200گرم

گوشت :400گرم

پیاز سرخ شده :2 قاشق غذا خوری

غوره: 100 گرم درصورتی که به هر دلیلی نتوانستید غوره به غذا اضافه کنید می‌توانید از لیمو عمانی : 2عدد استفاده کنید

گوجه فرنگی : 3عدد

رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری

دارچین نکوبیده :1 قطعه

نمک و زردچوبه : به مقدار لازم

دستور پخت

ابتدا گوشت را تکه کنید و با یک عدد پیاز رنده شده و چوب دارچین و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد.

 

وقتی گوشت نیم پز شد به آن رب گوجه فرنگی ، بامیه و ادویه جات را اضافه کنید تا بپزند. بعد از کمی پختن این مواد ، غوره را اضافه کنید و اجازه دهید تا روی حرارت کم خوب بپزد و جا بیفتد اگر به جای غوره از  لیمو عمانی  استفاده می‌کنید آن را با پوست قطعه قطعه کنید و به خورش اضافه کنید  تا بپزد.

 

گوجه فرنگی را پوست بگیرید و تخم های داخلش را بیرون بیاورید و به تکه های کوچک تقسیم کنید.سپس در 5 دقیقه آخر پخت خورش به همراه پیاز داغ به آن اضافه کنید و سعی کنید

تا خورش زیاد پخته نشود و بامیه ها له نشوند.

 

در آخر چوب دارچین را از خورش بیرون آورده و خورش را در کنار برنج سفید یا نان مصرف کنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.