2019/05/24
۱۳۹۸ جمعه ۳ خرداد
آشپزی / طرز تهیه سوپ حریره ، پیش غذای مقوی و مناسب برای پاییز

آشپزی / طرز تهیه سوپ حریره ، پیش غذای مقوی و مناسب برای پاییز

سوپ حریره یک سوپ بسیار مقوی و لذیذ و مخصوص پاییز و زمستان است. اگر می‌خواهید این سوپ را آماده‌کنید باید تقریبا دوساعت برای آن وقت بگذارید. سوپ حریره را با یک غذای سبک سرو کنید.

دوات آنلاین-سوپ حریره یک سوپ بسیار مقوی و لذیذ  و مخصوص زمستان است. اگر می‌خواهید این سوپ را آماده‌کنید باید تقریبا دوساعت برای آن وقت بگذارید سوپ حریره را با یک غذای سبک سرو کنید.

نحوه پخت سوپ حریره:

گوشت بره :400 گرم

زردچوبه :1 قاشق چای خوری

فلفل سیاه :1/5 قاشق چای خوری

پودر دارچین :1 قاشق چای خوری

پودر زنجبیل :1/4 قاشق چای خوری

کره :2 قاشق غذاخوری

کرفس خرد شده :3/4 فنجان

پیاز سفید خرد شده :1 عدد

پیاز قرمز خرد شده :1 عدد

گشنیز تازه :1/2 فنجان

گوجه فرنگی خرد شده :800 گرم

آب :7 فنجان

عدس :3/4 فنجان

نخود :425 گرم

ورمیشل :110 گرم

تخم مرغ زده شده :2 عدد

لیمو :1 عدد

طرز تهیه سوپ حریره

گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار می دهیم و هر 5 دقیقه یک بار آن را هم می زنیم .

سپس گوجه فرنگی را افزوده و میگذاریم به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت بماند.

رب گوجه، آب و عدس را افزوده و میگذاریم به جوش آید.

سپس حرارت را کم کرده، در آن را گذاشته و اجازه می دهیم 2 ساعت بپزد.

10 دقیقه قبل از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته و رشته فرنگی را در سوپ می ریزیم.

تخم مرغ ها و آب لیمو را به آن افزوده و میگذاریم 1 دقیقه بپزد.

نکات تکمیلی در مورد سوپ حریره

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30 دقیقه میباشد .

سوپ حریره را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .

منبع: نمناک

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.